Hüpten efsane şarkı mı var melunHadi yaİnşallah Hüp'ten daha efsane bir şarkı paylaşılır da ona tam veririm
Rirri ise 1 alacak benden@Maskeli Fedai benden iyu alacak gibisin.
Riri'ye 1 ver tam puanın cepteHüpten efsane şarkı mı var melun
Melun tam puan verecek tıpış tıpış
Rirri ise 1 alacak benden
Hüpten efsane şarkı mı var melun
Melun tam puan verecek tıpış tıpış
Rirri ise 1 alacak benden
Riri'ye 1 ver tam puanın cepte
Turabiyi unutulı yıllar olduMelun o zaman sende benden 1 alırsın.Bence seversin Riri'yi sen bu hafta.
@Maskeli Fedai gelme oyuna. Turabi'den yediği gollerin acısını aramıza girerek çıkarmaya çalışıyor bu melun.Sakın gelme oyuna.
Hüpe 1 veremezsin herhalde .ss
Hüpe 1 veremezsin herhalde .ss
@Çiğdem- şok itiraf sınucuyu göreve çağırıyorum@Maskeli Fedai bugün gözüme baya bir sempatik gözüktün
Aynı sezonda güzel bir rekabetimiz oldu çeyrek finale kadar el ele gittik sonra ben seni eledim gerçi
Neyse dış mihraklardan kurtulmamız işe koyulmaya Rihanna'dan başlayabiliriz mesela
Hani gardaştık bizNiye veremeyeyim.Puan benim puan.
Düşmanına her zaman yakın olmalısın taktiğiO bully'nin tarafına geçmeden önceydi.Bully'ye güven olmaz ilk sezon sana tekme attığı gibi yine atar.
Dalga mı geçiyorsun Hüp tabii ki Unutmamalı'nın esamesi okunmaz Hüp efsanesinin yanındaHüp ya da Unutmamalı hangisi arkadaşlar ?
@Bully @mrt-06 @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @adımutlulukk @tolgab @Ahmad @ozgur2113 @denizz19 @Tzira @eskici @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @Castei @turkuazz @Titanium @soo @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN @Billy Kane
Bizim forumda tam tersi hatırlatırımDalga mı geçiyorsun Hüp tabii ki Unutmamalı'nın esamesi okunmaz Hüp efsanesinin yanında
Ben forumu falan bilmem elimde Hüp ve Kuzu Kuzu varken Unutmamalı munutmamalı falan kullanmam. @Çiğdem- gelince ayrıntılı açıklama yapar sanaBizim forumda tam tersi hatırlatırım
Kuzu kuzu demesene melun kaç defa dedim sanaBen forumu falan bilmem elimde Hüp ve Kuzu Kuzu varken Unutmamalı munutmamalı falan kullanmam. @Çiğdem- gelince ayrıntılı açıklama yapar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?