MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

İlk başta kendim yapmak istedim de daha sonra bu kadar işsiz olmamalıyım diye düşündüm Google ablama çevirttirdim.
Tamam da bu kadar aşağılaman gerekmiyordu.
Sonuçta seni düşünüp jest yaptım.

Allah aşkına 7 haftadır neyi beğendin "tam olarak".

İsyan etmedim aslında canım paylaşmak istemedi düello sebebiyle şarkılar geri planda kalır diye düşündüm öyle olmamış neyse bu seferlik de böyle olsun bakalım.
Geç değil ki yahu paylaş hadi.

Jest yapmak istiyorsun, ama uğraşmıyorsun bile. Ayıp yahu. 😳
6 hafta içinde genel olarak 10 şarkıyı geçmedi tam olarak beğendiğim, kişisel algılama

Madem bu kadar ısrar ettin kardeşim paylaşayım hiç inat yapamayacam şimdi içimde kalmasın.

Jest yapmak istiyorsun, ama uğraşmıyorsun bile. Ayıp yahu. 😳
6 hafta içinde genel olarak 10 şarkıyı geçmedi tam olarak beğendiğim, kişisel algılama
Sonuçta bu şarkının sözlerini buldum, ctrl+c yapıp sonra ctrl+v yapıp sonra küçük düzeltmeler yapıp ctrl+c yapıp sonra ctrl+v yapıp konu panelinden yazı stilini değiştirdim... Bu bir emek değil midir?

Senle reelde tanışsak hiç anlaşacığımızı sanmıyorum onu beğenmem bunu beğenmem kavga çıkarırdım valla.

Madem bu kadar ısrar ettin kardeşim paylaşayım hiç inat yapamayacam şimdi içimde kalmasın.
Beni de hiç kıramaz.

@Çiğdem- şarkı yollama süresi 20.00 de bitiyor , düello 20.07 yani düello biter bitmez yollicen o zemen

Aklıma hiç Google'ı kullanacağın gelmemişti. Uğraşmıştır ya da hazır bulup almıştır demiştim. Yanıldım

Gerçekte beğenmediğim şeyleri pek söylemem, açıklamak zor oluyor. Bir şekilde anlaşırız