MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

Sağol, bence senin şarkında ilk 5 için aday.

Şarkıları dinledim ve oylarımı kullandım.

Öncelikle tüm arkadaşlara yeni hafta da başarılar diliyorum.

Bu hafta en çok sevdiğim şarkılar; @-potterhead- (Barış Manço), @Bully (Yalın), @xemrexxx (Yıldız Tilbe), @mrt-06 (Sezen Aksu), @denizz19 (Sıla) ilk 5 içerisinde karışık şekilde yer aldılar.

Tabi bu hafta yine @Ahmad (Göksel), @ozgur2113 (Seksendört), @EFE UYSAL (Mustafa Ceceli ve @adımutlulukk (Sertab Erener) iyiydiler, sıralamada karışık bir şekilde yer aldı.

Diğer şarkılarda yine üst kısımda da var, hepsini yazarsam puanlar nerdeyse çıkacak ortaya.
(Saymadıklarımdan da üstlerde yer alanlar var, hepsini yazmadım)

Herkese başarılar yeniden.

Beğenmene sevindim senin şarkın her zaman ki gibi sonlarda kaldı bilgisini vereyim de sonra vay efendim deme
şarkım güzeldir gerçekten neyse sende intikamını Hediye şarkısında alırsın

@Yiğitt sağol bebişim

Oylarını kullandılarsa mesajı üzerlerine almasınlar ama ben önlem amaçlı birkaç kişiyi yazayım @Maskeli Fedai @Reytinger @hayret bi şey @OzaN @mrt-06 ve DİĞERLERİ

Benim oy kullanmadığımı nerden tahmin ettin.

Dinlemeye başlayayım bari şu recapı.

Biz biraz sonra olan seçeneği alalım yarına kalmasın

İnsan bir maddedir yeni teorim
bu hafta beni nasıl buldun yani şarkımı
Bana maddeyi tanımlar mısın?... Ben daha dinlemedim ki akşama doğru canım isterse dinlerim.

Eyvallah Efe'm.
Ceceli'yi kardeş sanatçı ilan ediyorum maşallah her hafta favori gösteriyor beni.

Sana laf eden karşısında beni bulur.
Birşey değil kanka iyi geliyorsun tabi iyi alacan.
Teşekkürler.

O oylama sonuçları hele Cuma'ya kalsın sen görürsün

Beğenmene sevindim inşallah 15 puan benimdir gönül ister ki ama 14 ve 13'te iyidir hem ne ara dinledin sen kandırma bizi
Zaten 5,6 kişiye puanım hazırdı diğerlerini dinlemeye 10 dk önce başlamıştım.

Hii ben geldim
İsteklerinizi belirtin gerçekleştireyim