MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

Yeni hafta hayırlı olsun sanırım düellodan en son kimsenin elenmemesi kararı çıkmış bu düello daha başlamadan nedendir bilmem ama içimde bir his vardı işin içinden çıkamayacağız diye
her neyse iki yarışmacımızda yarışmaya devam ediyor..şarkıları dinleyip sabah oylamayı tamamlamaya çalışacağım...yeni hafta hepimize hayırlı olsun

Bi yarısı 4/10,
diğer yarısı 6/10,
sözler 3/10,
müzik 5,5/10
ortalama 4,4/10 dedim. Eh

Seninle benim iç sesimin arasında kaldım.

İlginç bir şarkı. Sözleri de ilginç geldi.
Listemde ortanın yukarılarında rahat yer bulacağına inanıyorum. 10+ mümkün.

Bu haftada çok iyi şarkılar bulunuyor..sanırım oylamada baya bir zorluk olacaktır yine

Oha! Sanat dedi.
Tamam, müzik bir sanattır, ama bu kuram bozulalı çok oldu.

Bozanlar da çok çünkü. Rihanna gibi

Ses desen ses var şarkıda, müzik desen on numara. Klip şahane. Bu şarkı o sanatın en derini şuan ve tam olması gereken nokta bence.

Seninle benim iç sesimin arasında kaldım.

İlginç bir şarkı. Sözleri de ilginç geldi.
Listemde ortanın yukarılarında rahat yer bulacağına inanıyorum. 10+ mümkün.
Beğenmene sevindim zaten söylemiştim seversin diye. Sözleri çok güzel ve Sıla'nın kendisine ait dinleyince daha da seversin

Ses desen ses var şarkıda, müzik desen on numara. Klip şahane. Bu şarkı o sanatın en derini şuan ve tam olması gereken nokta bence.
Sese bi şey demiyorum.
Müzik bence yaratıcı değil, banal. Verse'lerin kısmındaki müzik hoş olsa da nakarat kısmındaki müzik bence hiç hoş değil. Şarkıya uymuş, ama uyması, iyi olduğunu göstermez.
Sözlerin hiçbir mana taşıyıcılığı yok. Sadece yüzeysel, kulak doldurmak için yazılmış.
Melodi pek hoş değil. Verse'leri daha çok sevdim yine.
Burada klibi oylamıyoruz.
Bir şarkıyı sanatsal yapan klibi değildir. Kliple birlikte daha güzel olur illaki, onu demek istemiyorum. Ben sese bakarım onu 'sanatsal' olarak değerlendirmek için. Görsel ögeler şarkıyı değerlendirmede önemsiz. Şarkı işitsel bir şey çünkü.
Sayıyıym mı daha

Say deme, aklıma gelmeyebilir bişiler

Beğenmene sevindim zaten söylemiştim seversin diye. Sözleri çok güzel ve Sıla'nın kendisine ait dinleyince daha da seversin
Sözlerini pek anlamış olamıyorum tek dinlemeyle. 2. kez dinlersm daha da yükselir mi yani?

Tamamen zevk meselesi zaten.
Neyse bu haftada sağlık olsun.
Bakalım final puanı hedefime engel olacak mı bu puanın.ss

Kesinlikle yükselir puanın eminim dinle bir kere kendini daha da vererek