MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

sana profil fotomdaki 21 nolu bakışı atıyorum

Sertab nerede.

@GunesinOglu artık şu kuralları tam belirlesen. -60 mı alınacak -35 mi bilmem ama bu haftadan sonra şöyle adam akıllı bir kaç kural koy.😉😉

@Çiğdem- kararın çok yanlış bence. 🙂

Bu haftaya kadar bence hiç hatan olmadı kesinlikle ama bende @Harunnn60 'a katılıyorum kesin bir kural koy ki bizde o kurala uyalım yoksa böyle herkes benim suçum neydi diyecek.

Bu haftaya kadar bence hiç hatan olmadı kesinlikle ama bende @Harunnn60 'a katılıyorum kesin bir kural koy ki bizde o kurala uyalım yoksa böyle herkes benim suçum neydi diyecek.

Olmaz

@harunnn60 ben öyle düşünmüyorum.Adamın işi vardır o yüzden şarkısını yollamamıştır.Şarkıda - puan yapmam.Yani kural koysam bile uymam

Koysam bile uymam çünkü üzülüyorum sonra puan düşürüyorum yani - puanlarda kurallara çok uymam

Gerçekten foruma sırf ms için giriyorum.
Herkes bulabildiği vakitlerce girsin olmadı devretsin. Çok önemli bir problemi olmadıkça - cezası olsun ve geçen sezon ne kadar güzeldi @OzaN hep - alıyordu ama çeyrek final görmüştü anlatabildim mi böyle daha zevkli olur.

Puanlamada - veriyorum zaten verdim de
Şarkıda vermem

Oylamada -20 ydi bazılarınız hep geç yollayınca yükselttim

Olmaz

@harunnn60 ben öyle düşünmüyorum.Adamın işi vardır o yüzden şarkısını yollamamıştır.Şarkıda - puan yapmam.Yani kural koysam bile uymam

Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum, tabi ki herkesin bir işi var ama ya kurallara uysun ya da birine devretsin.
Ben @denizz19 'a devredeceğim ben geç kalırsam yollayamazsam son dakika o yollasın diye.

Yahu - puan yap demiyoruz zaten. Sadece kuralları tekrar hatırlat. 😉 Herkes bir daha kuralları bir okusun gözden geçirsin. 🙄

Bence abartıyorsun
Kural işte oyunuzu süresinde atın.Zaten - puan hep değişecek yani.Onu her hafta değiştircem kişi sayısı azaldıkça o da düşecek

Puanlamada - veriyorum zaten verdim de
Şarkıda vermem

Oylamada -20 ydi bazılarınız hep geç yollayınca yükselttim

Ama bu kişilerde şarkılarını paylaşıp recab yollamıyor genelde bende illa - ver demiyorum. - cezasıda olabilir ve ya birine devretsin güvendiği o seçsin recabı.

Ama bu kişilerde şarkılarını paylaşıp recab yollamıyor genelde bende illa - ver demiyorum. - cezasıda olabilir ve ya birine devretsin güvendiği o seçsin recabı.

Devretmeyi ben kabul etmiyorum süre geçmediği sürece.Mesela Atacan @Bully ye atmıştı kabul etmemiştim
Yani sen öyle bir şey yaparsan süre geçmedikçe kabul etmem yani - almış olursun