MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

@Billy Kane beğenmediğini söyledin yorum zaten yapmıştın yorumun için tşşkler birşey demedik ama onun harici birşey söylemeni istemiyorum beğenmiyorum dedin kötü puan verirsin bukadar senin görevin bundan hariç algı operasyonu yapmaya çalısma

kop parçası mustafanın en popüler en hit parçalarından birisidir beğenmiyorum yorumuna zevk meselesi der karışmama ama aşrkı kötü gibi karalama yapılmaya kulakalrını çekerim ben üst sıralar için yarışıyorum bu hafta bu parçalar marş gibi dilden dile dolanıyordu 2002 yılında evet birgün elenebilirim ama bu hafta değil mustiye gözüm kapalı 1 verecem diyenler hariç herkes bu parçanın hakkını verir bu konularda çok hassasız oyüzden dikaktli olun yorumlarınızda bu acılı günde bir yarışma yüzünden kalbimizi kırmayalım birbiimizin
ona göre davranalım

işim gücüm yok sana düşük vermeleri için puan mı toplucam. ama bu yarışmada inanılmaz hassassın şakasınada olsa takılmam hataydı bir daha olmaz özür dilerim.

işim gücüm yok sana düşük vermeleri için puan mı toplucam. ama bu yarışmada inanılmaz hassassın şakasınada olsa takılmam hataydı bir daha olmaz özür dilerim.
beğenmiyorum dersin ilk yorumuna birşey demedim ama şakanın tozunu arttırma burda üyeşer kime düşük versek diye düşünüyor o sırada senin yorumunu görüp etikelenip aşşağıya atanalrda olabilir gerçi eğer şarkım iddasız olsaydı birşey demezdim ama kop parçası mustinin en iyi şarkılarından birisidir sen musti fobisi tasığından her şarkısını sevmek zorunda değilsin ama musti nefreti taşımayan herkes sever bu parçaları yakın döneme damga vurmus parçalar bunalr final puanı bile alsa beklentim var aa elenirsemde oda oalbilir ama şakanın tozunu biraz kaçırdın bence ankara olayından dolayı hassasım suan buda üstüne geldi dedğim gibi ben seni kırdıysam kusura bakma ama biraz dikkat edelim bir yarışma yüzünden kalp kırmaya gerek yok dedğim gibi 😉😉😉

@Çiğdem- bu hafta 10 altında kaldın bende çok özür dilerim ama şarkını beğenmediğim için değil 2002 de dilime dolanmıştı
ama olmadı

@Çiğdem- bu hafta 10 altında kaldın bende çok özür dilerim ama şarkını beğenmediğim için değil 2002 de dilime dolanmıştı
ama olmadı
ne veriyorsanız verin daha ilgilenmiyorum bu yarışmayla hiç bir şekildede yorum yapmıcam
survivora artık sadece puan ve şarkı göndericem bu kararımın senle giçbir alakası tabikide yok

bu son yazım olsun bu survivora herkese iyi eğlenceler 🙂🙂🙂

Kim kırmış benim çiğdemimi ölürüm ben sana yavrum

Oylarımı kullandım.

En beğendiklerim karışık şekilde Ahmet Kaya, Sıla, Hande Yener, Göksel ve Barış Manço oldular. @Yiğitt @denizz19 @EnveR @Ahmad @-potterhead-

Yalın, Seksendört ve Sezen Aksu orta sıralarda ama onları da beğendiğimi söyleyebilirim. @Bully @mrt-06 @ozgur2113

Yıldız Tilbe, Riri ve Tarkan da beğenmediklerim arasında. @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai

Kim kırdı seni çiko söyle camı çerçeveyi indirelim

Şebnemi yedirmeyeceğiZ kardeş

@GunesinOglu Bende bir şey fark ettim haklıymışsın Zor Kadın'ın klipli versiyonunu kullansaymışım daha yüksek alırmışım.

Aaa saçmalama .
Özelden bari konuş.ss