MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@Çiğdem- şöyle oldu dün ilk mustiye verip sonra ilk mustiye yüksek verdim diye şebneme verdim bugün foruma girincede değiştirip Musti'ye verdim tekrar.
Ama bu hafta mustiyi daha iyi olarak gördüm evet.
oyun benden yana kalması uygun ozaman kendin söylüyorsun çünkü @GunesinOglu bence bir haksızlık yok kendisi söylüyor 1 saat kala değiştirende kendisiymiş beni beğendiği ortada zaten mustiyi yanı oyu bana sayılsın 🙂

@adımutlulukk hakkaniyetli olan bu hafta kimi beğendiğine oy vermen.
Yine de senin kararın . Karışmaz kimse.
karışan yokki kendisi diyor şuan bile senin şarkını beğendim diyor 1 saat kalada değiştirdim diyor ozaman oyu bana sayılsın beni beğendiğini söylüyor şuanda

Tekrar değiştirebilir. ANket kapanmadı daha.

Adımutlulukk oyunu değiştirecek.
tekrardan eşitlik olucak o zaman.
O niye oyunu değiştiriyor onu anlamadım da beni de ilgilendirmez zaten resmen yarışmadan soğudum şu oylama yüzünden şu oy kullananlarda 1 puan yüksek ya da alçak verememişler mi şunlardan birine.

Adımutlulukk oyunu değiştirecek.
tekrardan eşitlik olucak o zaman.
O niye oyunu değiştiriyor onu anlamadım da beni de ilgilendirmez zaten resmen yarışmadan soğudum şu oylama yüzünden şu oy kullananlarda 1 puan yüksek ya da alçak verememişler mi şunlardan birine.

Ya iste önceki sayfalar da açıklama yaptı oku oraları iste.

Ya iste önceki sayfalar da açıklama yaptı oku oraları iste.

Boşver bakmaya gerek yok allem edilip kallem edilir sonuç değişir
olay şu cnm 16-14 ben öndeydim anket kapanmasına 1 saatten az süre kala birisi oy değiştirdi 15-15 olu oy değiştiren @adımutlulukk muş hafta senin şarkını beğendim diyor şebneme duygusallıp yapıp değiştirmiş oylar eşitlenincede tıkandı oylama bende @GunesinOglu @sokak sanati ne adımutlulukn oyu mustiye sayılsın dedim kendisi seni beğendim diyor saa 17:00 sularında oyunu değiştirmiş şebeneme verince tıkandı oylama kendisi alada senin şarkını beğendim diyor konuda zaten son 1 saat kala değiştirdiği yüzünden olay tıkandı oyu bana sayılıp devam edilmeli @GuneinOglu ndan bir açıklama bekliyoruz 2 akşamdır akşam yemeği bile yiyemedim bu olaylardan ne olucak diye bekliyoruz

Resmen yeni haftanın açılması her geçen gün engelleniyor açın artık şu sayfayı
eskiden aynı gün açılırdı şimdi açılması için sunucuya baskı yapmak lazım

@Maskeli Fedai dalga mı geçiyorsun abi sanki bilerek açmıyorum ya elenen belli olmamıştı.Suçu yine bana atıyorsunuz bir gidin ya

Eşitlik bozuldu oylama bitsin işte?

Arkadaşlar yeni haftanın açılması için öncelikle şu anki durumun çözülmesi lazım o yüzden GunesinOglunu boş yere suçlamayın ayrıca birazcık sabırlı olsun herkes mutlaka çözülecektir