MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@sokak sanati @Harunnn60 her şeyleri eşit mi çıkar yahu

Toplam puanları aynı , Diğerine oranla daha yüksek veren kişi sayısı aynı , düello puanları aynı ...
olay sıcak adımutlulukk sende konuya öyle konusunda sana patlıyor ama burada suç son anda oy değiştirende sende değil oyüzden durum kaırşık sende az sakın ol

20 dakıka kala oy değiştiren kimse bu karışıklığın sorumlusu o

Ben bugün oyumu değiştirdim (Şebnem'den mustiye) ama son 20 dakikada değildi 1-2 saat öncesiydi. Ama dediğim kasıtlı değil, çok düşündüm ve foruma girdiğimde oyumu kullandım.

Not: Çiğdem ben oyumu Şebnem lehine kullandığımı dünde söyledim. Şarkıya göre olduğunuda bilmiyordum ankette sadece sanatçı yazıyor zaten foruma zar zor giriyorum o arada bilmiyordum. Ama cidden haksızlık olarak görüyorsanız çekiliyorum.

Bu arada benim bir önerim daha var iki yarışmacıda elenmesin bu haftayı olduğu gibi devam edelim final haftasına sadece bir yarışmacı fazla olmuş olur..yani hafta kaybı filanda olmamış olur

Düello ile ilgili yahut sonuçlarıyla ilgili konuşmama kararı aldığımdan beni pek ilgilendirmiyor işin bu kısmı. Nasıl halledersin bilmiyorum ne yani 15-15 eşit diye bekleyecek miyiz sürekli. O zaman hep böyle kalırsa bu mantıkla yeni hafta başlamayacak

Hayır tabii ki beklemeyeceğiz ozan ı beklemiyoruz.Kimler oy kullandı yarışma dışı kullanan var mı ona bakcaz.

şarkıya göre tabikide cnm bu hafta hangi şarkıyı sevdiysen o senin oyun musti kalsın olarak düzeltelim @GunesinOglu na söyle bu karışıklık bitsin kendin diyorsun senin şarkını beğendim diye ozaman olayı sen düzelt oyun musti kalsın orlak sayılsın @GunesinOglu
@sokak sanati 🙂🙂🙂

Hayır tabii ki beklemeyeceğiz ozan ı beklemiyoruz.Kimler oy kullandı yarışma dışı kullanan var mı ona bakcaz.

Zaten derslerim var çok yoğunum yarışmadan çekilecem.
Birini bulalım istersen Sertab'a ya da eleneyim.

Zaten derslerim var çok yoğunum yarışmadan çekilecem.
Birini bulalım istersen Sertab'a ya da eleneyim.
sana çekil diyen yok ayoll şebnem elensind edim sonra mustiye eçvirdim diyorsun şarkıya bakıldığını bilmiyordum mustiyi beğendim diyorsun ozaman şebnem elensin olrak ayılsın oyun bu kaırşıklık bitsin @GunesinOglu

@Çiğdem- şöyle oldu dün ilk mustiye verip sonra ilk mustiye yüksek verdim diye şebneme verdim bugün foruma girincede değiştirip Musti'ye verdim tekrar.
Ama bu hafta mustiyi daha iyi olarak gördüm evet.

@adımutlulukk hakkaniyetli olan bu hafta kimi beğendiğine oy vermen.
Yine de senin kararın . Karışmaz kimse.