sus bakayım kösemi batısıca.ss+1 @harzam bırak oy kullanmayı.
8 düşük değil bence ben sana ilk 3-4 hafta hep yüksek yüksek verdim sen 4-5 puanlar verdin ben kötü puan vermedim en azındanben sana 12 verdim sen 8 vermişsin haftaya kalırsam 4 point eksik vericem @Çiğdem-
Haftaya da seveceğin bir şarkın var meluncum geçen sezondan biliyorum yani inkar edemezsin.
Gerçekten üzgünüm. Hatta hatırlarsan şarkının adını bana ilk söylediğinde bile hatırlayamamıştım açıp dinleyince hatırlamıştım. Bu haftalık üzgünüm gerçekten çünkü sevdiğim şarkılar çok fazla ve çok zor oldu oylama.Artık pek 1. Lik umudum kalmadı. Ama en çok @denizz19 sana şaşırdım daha öncede söylemiştin ama en çok seninki dikkatimi çekti.
Nedenmiş bırraktırmmayız.+1 @harzam bırak oy kullanmayı.
Ne başaısızlığı Pakistanda o kanalla 1 reyting alması başarıdır 2 reytinge yaklaşan Türk dizis yok Endonezyda çok iyi alıyot kanala göre 1.5 reyting.tamam kötü bir niyeti olmayabilir ama yine de gidip bir banyol olsun şu çocuk .ss
başarısızlık neyse tam puan vermiş sağol @Maskeli Fedai
Zaten geçen haftalarda yüksek aldığımu hatırlıyorum senden o yüzden şaşırdım.Gerçekten üzgünüm. Hatta hatırlarsan şarkının adını bana ilk söylediğinde bile hatırlayamamıştım açıp dinleyince hatırlamıştım. Bu haftalık üzgünüm gerçekten çünkü sevdiğim şarkılar çok fazla ve çok zor oldu oylama.
Gördüm sağlık olsun bana diyor zaten popülerleri bekliyor.
Doğru hatırlıyorsun ilk kez düşük aldın diyebilirim yani bu haftaZaten geçen haftalarda yüksek aldığımu hatırlıyorum senden o yüzden şaşırdım.
@Bully oy böyle verilir pis örnek al@gözlemci 'nin oyları;
Sıla 15
Sertab Erener10
Sezen Aksu 13
Göksel11
Yalın 12
tarkan 9
Demet Akalın 17
Rihanna 6
Ahmet Kaya 5
Katy Perry 4
84 14