- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
BaşarılarBu haftaki şarkımız şaşırtıcı davranılarak "Bir Damla Gözlerinde" oldu. Recablı dinlemek isteyenler 0:40-1:40
@denizz19 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @GunesinOglu @Billy Kane @Çiğdem- @batuhankaralar @vadikızı @Reytinger @sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx @EFE UYSAL
Ay bu ne kuru kuru başarılar insan bir yorum yapar şarkımaBaşarılar
Şaka mı bu be.@ozgur2113 ölmedi o ölmedi o şaka yapıyor
Şaka mı bu be.
Al bu da benden gelsin.
Kendini kandırma Ali. Onun büyüttüğü Ali sen değilsin, benim tanıdığım Ali de sen değilsin. Eğer öyle olsaydı ne olacağını bile bile o gerdanlığı oraya göndermezdin. Uzak dur benden.
Aynen.Ne güzel anlaşıyoruz ya biz
Aynen.
Bedel dün süper gitti yine, darısı Pazar günü YÖ'nün başına.
Şu an mobildeyim konuya bile zor ulaştım o yüzden pc de olsam detaylı yorumu yapardımAy bu ne kuru kuru başarılar insan bir yorum yapar şarkıma
İnşallah.Aynen biz de sizin gibi zirveyi alcaz inşallah
Anladım başarılı dileğin için teşekkür ederim.Şu an mobildeyim konuya bile zor ulaştım o yüzden pc de olsam detaylı yorumu yapardımmobilden zor oluyor
@GunesinOglu ne diyor bu.Deli deliyi dakkada buldu yine.
Önemli değil pc ye geçince daha sonra şarkılar hakkında ayrıca detaylı yorumu yapacağımAnladım başarılı dileğin için teşekkür ederim.
aa kaırşmış burası tek tek sayfaları bakmaya üşenirim ben şimdi oyüzden şimdirik senin bildirimine bakıp beğeniyorum videonu sen malum önemiyorsun beğeniyi diyeBu hafta, 2012 yazına damgasını vuran şarkılardan "Kasma" ile karşınızdayız.
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @sürgünüm @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @Felon @soo @BesaleT @sokak sanati @Amoureux @DarkLeqenD @cevaa @primavera @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @HachiKo @ABAY_06 @Aserat @hayret bi şey
Ben de BBHMM'ye kaç puan versem diye düşünüyordum.Bi Uzayın yaa.
Aynen iyi yapmışsın yoksa üzüntüden kahrolurdum kız.aa kaırşmış burası tek tek sayfaları bakmaya üşenirim ben şimdi oyüzden şimdirik senin bildirimine bakıp beğeniyorum videonu sen malum önemiyorsun beğeniyi diye
Ben de BBHMM'ye kaç puan versem diye düşünüyordum.
aa kaırşmış burası tek tek sayfaları bakmaya üşenirim ben şimdi oyüzden şimdirik senin bildirimine bakıp beğeniyorum videonu sen malum önemiyorsun beğeniyi diye
Okudum. Dinleyeceğim zaman yine okurum.Yazımı mutlaka oku.Çok önemli bilgiler yazıyor.
Okudum azmine hayran kaldım bir kez daha.Oylama daha başlamadı.Tam ver bu arada.Rihanna alışık değil düşük puana.
Sen bizim billy kane ile olan konuşmayı gördün mü profilde ki.Sana liseli dedi.
Benim videoyuda bak.Yazıyı oku özellikle. @Bully sen okudun mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?