Hadi Ordan dışında hepsi listemdeBu arada senin için Sıla listemi derledim.
1- Hadi Ordan
2- Vaziyetler
3- Dan Sonra
4- Hediye
5- Alain Delon
6- Aslan Gibi
7- Kafa
Hadi Ordan dışında hepsi listemdeBu arada senin için Sıla listemi derledim.
1- Hadi Ordan
2- Vaziyetler
3- Dan Sonra
4- Hediye
5- Alain Delon
6- Aslan Gibi
7- Kafa
Son Mektup ve Azap gibi şarkılarla ikili elemelerde kesin giderim.
Son Mektup ve Azap gibi şarkılarla ikili elemelerde kesin giderim.O bekleyecek birkaç hafta sanırım. Acemiler benim için büyük bir şok oldu. Ondaki başarısızlıktan sonra listemde değişikliğe gittim. Aklımda Söyle var, bakalım.
Evet 3.sezondan çok az kişi kaldı.
Ay özentiye bak, ben de Söyle şarkısını kullanacağım.Son Mektup ve Azap gibi şarkılarla ikili elemelerde kesin giderim.O bekleyecek birkaç hafta sanırım. Acemiler benim için büyük bir şok oldu. Ondaki başarısızlıktan sonra listemde değişikliğe gittim. Aklımda Söyle var, bakalım.
Evet 3.sezondan çok az kişi kaldı.
Onun için erken değil mi.Ama bu sefer umutluyuz senden
Kal Ölene Kadar ı kullansana
Bana diyene bak.Ay özentiye bak, ben de Söyle şarkısını kullanacağım.
Ayol ben gidiyorum buralarda, gitmeden @GunesinOglu nun sürekli şunu kullanmadan elendin lafını duymayı istemiyorum.Bana diyene bak.Ay sen değiş şarkını Söyle gibi bir parça şimdi harcanır mı.
Tam puanBence de iyidir.Sonra da Kal Ölene Kadar gelir zaten.
Jüri kadrosuna adı var zaten.
Ben de geçen sezon elendikten sonra elimde kalan şarkılardan dolayı üzgünüm bu sezon hepsini kullanacam.Ayol ben gidiyorum buralarda, gitmeden @GunesinOglu nun sürekli şunu kullanmadan elendin lafını duymayı istemiyorum.
Tam puan
Aynen, bende öyle bebüşüm.Ben de geçen sezon elendikten sonra elimde kalan şarkılardan dolayı üzgünüm bu sezon hepsini kullanacam.
Ne güzel söyledin öyle.
Ay bu benden de beter.Baba ferhat nerde babaa
İçinde kalmasın, şişer sonra.Aynen, bende öyle bebüşüm.
İçimde kalmasın en azından.
Maden Suyu var.Ay bu benden de beter.Yaz'ın Öyküsü repliklerini mi ezberliyorsun be.Ben de Bedel'in repliklerini yazıyordum her yere.
İçinde kalmasın, şişer sonra.
BaşarılarBu hafta, 2012 yazına damgasını vuran şarkılardan "Kasma" ile karşınızdayız.
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @sürgünüm @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @Felon @soo @BesaleT @sokak sanati @Amoureux @DarkLeqenD @cevaa @primavera @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @HachiKo @ABAY_06 @Aserat @hayret bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?