Evet sen ne anlarsın her zaman düşük veriyon.Bu mu çok iddialı.
Evet sen ne anlarsın her zaman düşük veriyon.Bu mu çok iddialı.
dinlicemŞaşırdım güzeldir bu şarkıyı biliyorsan ondan gelir.
Başarılar dilerimÖn girişi mutlaka okuyun. Çok önemli bilgiler var.
Son dönemin en çok sükse yapmış klibi ve en çok beğenilen, dillere dolanan şarkısı Bitch Better Have My Money bu hafta Rihanna'yı temsil edecek.
Şarkıyı yabancı müzik dinleyen pek çok kişi diline dolamış ve hatta @yigit_00 bir ara okulda iken sıraya BBHMM yazdığını itiraf etmiştir.Klibin konusuna baktım sevenleri gördüm.(Aynı kişiler aslında.)
Klip +18'dir. Bu sever seksilik değil şiddet ve uyuşturucu sebebi ile böyle bir sınır konmuştur ancak klip son dönemde yanına bir manken alınarak çekilen kliplerin çok ötesine geçmiş ve belli bir kalitenin üstündedir.
Klibin yönetmenliğini Rihanna yapmıştır ve ilk yönetmenlik deneyimidir. Çokta takdir almıştır.
Klipteki siyah duba gibi kız Rihanna'nın Instagram'dan keşfidir. Klipte Hannibal'ıda görmek isteyen @sürgünüm @berkann 'ı bu hafta mutlaka bekleriz.
Şarkıyı Rihanna 2009 yılında onu dolandıran muhasebecisi ve menejerine yazmıştır. Böyle de bir anlamı vardır. Menejeri şuan hapistedir ama kadın hırsını alamamış yazmış birde.
Böyle bir ön bilgiden sonra işe o devasal şarkı; Bitch Bitch Bitch Better Have My Money.
Şarkıyı 1.25'den sonra dinlemeniz tavsiye edilir eğer klibi izlemek istemiyorsanız. Klip dediğim gibi anlamlı ve onu dolandırmaya çalışan adamdan intikam alıyor. İzlerseniz memnun kalırsınız onuda söyleyeyim.
Ön girişi mutlaka okuyun. Çok önemli bilgiler var.
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @Harunnn60 @tolgab @EnveR @S.G.A.T. @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @soo @BesaleT @vadikızı @Felon @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @beyazsoy @Castei @cevaa @primavera @turkuazz @gözlemci @OzaN @HachiKo @eros @Aserat @hayret bi şey
@Amoureux
Bitch better have my money!
Y'all should know me well enough
Please don't call me on my bluff
Pay me what you owe me
Ballin' bigger than LeBron
Bitch, give me your money
Who y'all think y'all frontin' on?
Like brrap, brrap, brrap
Louis XIII and it's all on me, nigga you just bought a shot
Kamikaze if you think that you gon' knock me off the top
Shit, your wife in the backseat of my brand new foreign car
Don't act like you forgot, I call the shots, shots, shots
Like brrap, brrap, brrap
Pay me what you owe me, don't act like you forgot
Turn up to Rihanna while the whole club fuckin' wasted
Every time I drive by, I'm the only thing you're playin'
In a drop top, doin' hundred, y'all in my rearview mirror racin'
Where y'all at? Where y'all at? Where y'all at?
1 verilecek bir parça değil ama sağlık olsunDeniz benim puanimi tahmin ediyorsun )))
Kendime yeni bir ben lazım`ı kullan ilk 5 de olur
Bu haftaki şarkımız Sıla'nın çıkış parçası ve yayınlandığı dönemde de büyük ses getiren şarkısı "Dan Sonra" olacak.
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @-potterhead- @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06
Umarım beğenirsiniz.
Sen de düşük veriyorsun 2 sezondur.Evet sen ne anlarsın her zaman düşük veriyon.
Bu hafta da oldukça iddialıyız:
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @Billy Kane @sürgünüm @HarzeM @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
Çok çok iddalı bir şarkı bu hafta ortalık karışabilir çok iyi şarklar bulunuyor başarılarbu hafta kopuyoruz
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @sürgünüm @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @Felon @soo @BesaleT @sokak sanati @Amoureux @DarkLeqenD @cevaa @primavera @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @HachiKo @ABAY_06 @Aserat @hayret bi şey
Onun şarkısıydı zaten.Sen de düşük veriyorsun 2 sezondur.
Ağladın Ya'yı Mustafa'dan dinlememiştim hiç, şimdi dinledim de güzel söylememiş bence.
Sana kullan demiştim.Ön girişi mutlaka okuyun. Çok önemli bilgiler var.
Son dönemin en çok sükse yapmış klibi ve en çok beğenilen, dillere dolanan şarkısı Bitch Better Have My Money bu hafta Rihanna'yı temsil edecek.
Şarkıyı yabancı müzik dinleyen pek çok kişi diline dolamış ve hatta @yigit_00 bir ara okulda iken sıraya BBHMM yazdığını itiraf etmiştir.Klibin konusuna baktım sevenleri gördüm.(Aynı kişiler aslında.)
Klip +18'dir. Bu sever seksilik değil şiddet ve uyuşturucu sebebi ile böyle bir sınır konmuştur ancak klip son dönemde yanına bir manken alınarak çekilen kliplerin çok ötesine geçmiş ve belli bir kalitenin üstündedir.
Klibin yönetmenliğini Rihanna yapmıştır ve ilk yönetmenlik deneyimidir. Çokta takdir almıştır.
Klipteki siyah duba gibi kız Rihanna'nın Instagram'dan keşfidir. Klipte Hannibal'ıda görmek isteyen @sürgünüm @berkann 'ı bu hafta mutlaka bekleriz.
Şarkıyı Rihanna 2009 yılında onu dolandıran muhasebecisi ve menejerine yazmıştır. Böyle de bir anlamı vardır. Menejeri şuan hapistedir ama kadın hırsını alamamış yazmış birde.
Böyle bir ön bilgiden sonra işe o devasal şarkı; Bitch Bitch Bitch Better Have My Money.
Şarkıyı 1.25'den sonra dinlemeniz tavsiye edilir eğer klibi izlemek istemiyorsanız. Klip dediğim gibi anlamlı ve onu dolandırmaya çalışan adamdan intikam alıyor. İzlerseniz memnun kalırsınız onuda söyleyeyim.
Ön girişi mutlaka okuyun. Çok önemli bilgiler var.
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @Harunnn60 @tolgab @EnveR @S.G.A.T. @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @soo @BesaleT @vadikızı @Felon @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @beyazsoy @Castei @cevaa @primavera @turkuazz @gözlemci @OzaN @HachiKo @eros @Aserat @hayret bi şey
@Amoureux
Y'all should know me well enough
Please don't call me on my bluff
Pay me what you owe me
Ballin' bigger than LeBron
Bitch, give me your money
Who y'all think y'all frontin' on?
Like brrap, brrap, brrap
Louis XIII and it's all on me, nigga you just bought a shot
Kamikaze if you think that you gon' knock me off the top
Shit, your wife in the backseat of my brand new foreign car
Don't act like you forgot, I call the shots, shots, shots
Like brrap, brrap, brrap
Pay me what you owe me, don't act like you forgot
Turn up to Rihanna while the whole club fuckin' wasted
Every time I drive by, I'm the only thing you're playin'
In a drop top, doin' hundred, y'all in my rearview mirror racin'
Where y'all at? Where y'all at? Where y'all at?
Oo beğenmene sevindim bak farklı bir Sıla bu15+ Diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?