Tamam canım seni kırmayacağım oylarım birazdan.Başlatma moduna sonra da sona kalıyorsunuz açıklamıyor on saat
Söz beste
Tamam canım seni kırmayacağım oylarım birazdan.Başlatma moduna sonra da sona kalıyorsunuz açıklamıyor on saat
Söz beste
23:00'a kadar oylaTamam canım seni kırmayacağım oylarım birazdan.
19 şarkı var ee bunları dinle sırala sonra yorum yaz anca 23.30'u bulur.23:00'a kadar oyla
Bu gece yolla da19 şarkı var ee bunları dinle sırala sonra yorum yaz anca 23.30'u bulur.
Forumum çökmeyeceğinin garantisi yok maalesef.Bu gece yolla da
Çok harika söylemiş. Dediğin gibi nakarat kısmında benim de çok hoşuma gitti. Bu kadar güçlü sesi olduğunun pek farkında değildim Göksel'in.Bu haftaki şarkım 'Kurşuni Renkler"
Özellikle nakarat kısımda Göksel'in sesi gerçekten müthiş.
Umarım beğenilir.
@mrt-06 @ozgur2113 @EnveR @sokak sanati @sürgünüm @GunesinOglu @S.G.A.T. @primavera @Titanium @Amoureux @xemrexxx @denizz19 @Bully @Çiğdem- @soo @adımutlulukk @batuhankaralar @gözlemci @DarkLeqenD @tolgab @Harunnn60 @Yiğitt @Tzira @EFE UYSAL @vadikızı @beyazsoy @Castei @-potterhead- @Billy Kane @eskici @Felon @Reytinger @OzaN @Maskeli Fedai @turkuazz @HarzeM
Yahu ne kadar kurtlusunuz. Forum çökse zaten ertelersin yani
At sen Ozan halletti forumuÇok harika söylemiş. Dediğin gibi nakarat kısmında benim de çok hoşuma gitti. Bu kadar güçlü sesi olduğunun pek farkında değildim Göksel'in.
Sözler de çok güzel. Bu kadar övgü de yeter
Hatta bunu indiriyim, çok beğendim
Yahu ne kadar kurtlusunuz. Forum çökse zaten ertelersin yani
Kalan yarısını tamamlıyorum şu anda.At sen Ozan halletti forumu
Yani Haruncuğum, bunca zamanlık az çok bir hukukumuz var, kırmak istemem ama beğenmedim
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Arkadaşlar önceki şarkı klipsiz olduğu için hemde pek fazla tanınmadığı için şarkımı değiştiriyorum.
Ve daha bilinen daha popüler bir şarkısını seçtim. 400.000 milyondan fazla izlenmiş Katy Perry'nin Wide Awake şarkısı ile çıkıyorum.Klip kesinlikle harika klip için bile izlenilir. Ayrıca @Felon 'un en sevdiği şarkı bu şarkıymış. Artık tam puan alırız.
Umarım sizde beğenirsiniz. Ama bu şarkıyı herkes duymuştur zaten popüler bir şarkı.🙄🙄
40.saniyeden sonra şarkı başlıyor.
Katy Perry - Wide Awake
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Değerli Jürimiz @Amoureux 'in isteği üzerine şarkı sözleri.😎😎
I'm wide awake
I'm wide awake
I'm wide awake
Yeah, I was in the dark
I was falling hard
With an open heart
I'm wide awake
How did I read the stars so wrong
I'm wide awake
And now it's clear to me
That everything you see
Ain't always what it seems
I'm wide awake
Yeah, I was dreaming for so long
I wish I knew then
What I know now
Wouldn't dive in
Wouldn't bow down
Gravity hurts
You made it so sweet
Till I woke up on
On the concrete
[Chorus]
Falling from cloud nine
Crashing from the high
I'm letting go tonight
I'm falling from cloud nine
I'm wide awake
Not losing any sleep
Picked up every piece
And landed on my feet
I'm wide awake
Need nothing to complete myself, no
I'm wide awake
Yeah, I am born again
Out of the lion's den
I don't have to pretend
And it's too late
The story's over now, the end
I wish I knew then
What I know now
Wouldn't dive in
Wouldn't bow down
Gravity hurts
You made it so sweet
Till I woke up on
On the concrete
[Chorus]
Thunder rumbling
Castles crumbling
I am trying to hold on
God knows that I tried
Seeing the bright side
But I'm not blind anymore
I'm wide awake
I'm wide awake
[Chorus]
I'm wide awake
I'm wide awake
I'm wide awake
I'm wide awake
I'm wide awake
Herkes dinlesin.
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @Billy Kane @sürgünüm @HarzeM @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
Çünkü yarışmanın erken bitmesi avantajımKalan yarısını tamamlıyorum şu anda.
Sanki sana atıyoruz. Herkese attırma çabası içindesin
Sağlık olsun artık ne diyelim.Kalan yarısını tamamlıyorum şu anda.
Sanki sana atıyoruz. Herkese attırma çabası içindesin
Yani Haruncuğum, bunca zamanlık az çok bir hukukumuz var, kırmak istemem ama beğenmedim
Pek bi numarası yok gibi.
Şarkının bir hikayesi yok, varsa da tek dinleyişle anlayamadım. Bi şarkı bi şey anlatmalı yani,dinleyence bazı duygular uyandırmalı. Kuru kuruya okuyunca sevmiyorum
Sözleri Göksel'in değil miymiş? O zaman birazcık puan kırıyım Göksel'denSıla çok haşin gelmiş ben de haşin bir puan verdim.@denizz19 Bu şarkıyı başka kimden dinlemiştim acaba çok eskiden.Parti Kur Oy Vereyim ile evdeki tam puanımı zor tutuyorum.Çok iyisin bence bu hafta.@Billy Kane
@sokak sanati Şarkıdan çok klibi beğendim eğlenceli olmuş. Yalnız Rihanna burada biraz değişik olmuş kötü kadın gibi gerçi şarkıyla da bağlantılı olmuş evet.
@Yiğitt çok sevdiğim bir Ahmet Kaya şarkısı telefonumda da yüklü ama recap kısmı olmamış pek. Katy klipte ne kadar tatlı çıkmış.Şarkı da kulağıma hoş geldi.@Harunnn60
Teoman'ın Serseri şarkısı da efsanedir sen çok iddalısın son haftalarda Serhanım.@S.G.A.T.
Oha bu şarkı şimdi mi kullanılır.@xemrexxx Yıldız'ın en iyilerinden zirve adayımsın...
Göksel bu hafta Sezen Aksu şarkısı yorumlamış bence bu şarkı pek Göksel'in sesine uymamış ama Sezen Aksu'nun yorumundan daha güzel olmuş.@Ahmad Seksendört bu hafta biraz düştü.İlk defa ortalarda yer verdim. Mustafa Sandal da iyiydi diyebilirim daha doğrusu her zamanki gibiydi.
Yalın ve Tarkan da bayağı iyi bir şarkılarla çıkmışlar bu hafta yükselişte ikisi de.
Daha yazamayacağım çok uzattım.
Ne olursa olsun Katy Perry benim için hep Rihanna'dan iyidir, sen bakma verdiğim puanlaraSağlık olsun artık ne diyelim.
Gıcık insan.Sözleri Göksel'in değil miymiş? O zaman birazcık puan kırıyım Göksel'den
Ne olursa olsun Katy Perry benim için hep Rihanna'dan iyidir, sen bakma verdiğim puanlara
(Herkes Rihanna'dan iyi)
Evet iyi bir puan verdim.
Hayır ne var da gıcık oldum? Sözleri Göksel kendi yazmış olsaydı (kendisi şarkı yazıyor mu bilmiyorum) daha iyi puan alırdı. Burada sana dokunan bir nokta yok, yanlış anlamışsınGıcık insan.Ben Sezen şarkısı diye biliyorum hatta bayağı eski bir şarkı.
Sende iyi puan aldın bendenEvet iyi bir puan verdim.Haşin derken Sıla kendinden geçmiş klipte o yüzden öyle dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?