MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Çok harika söylemiş. Dediğin gibi nakarat kısmında benim de çok hoşuma gitti. Bu kadar güçlü sesi olduğunun pek farkında değildim Göksel'in.
Sözler de çok güzel. Bu kadar övgü de yeter

Hatta bunu indiriyim, çok beğendim

Yahu ne kadar kurtlusunuz. Forum çökse zaten ertelersin yani

At sen Ozan halletti forumu

At sen Ozan halletti forumu
Kalan yarısını tamamlıyorum şu anda.
Sanki sana atıyoruz. Herkese attırma çabası içindesin

Yani Haruncuğum, bunca zamanlık az çok bir hukukumuz var, kırmak istemem ama beğenmedim

Pek bi numarası yok gibi.
Şarkının bir hikayesi yok, varsa da tek dinleyişle anlayamadım. Bi şarkı bi şey anlatmalı yani,dinleyence bazı duygular uyandırmalı. Kuru kuruya okuyunca sevmiyorum

Son düzenleme:
Sıla çok haşin gelmiş ben de haşin bir puan verdim.
@denizz19 Bu şarkıyı başka kimden dinlemiştim acaba çok eskiden.
Parti Kur Oy Vereyim ile evdeki tam puanımı zor tutuyorum.
Çok iyisin bence bu hafta.
@Billy Kane

@sokak sanati Şarkıdan çok klibi beğendim eğlenceli olmuş. Yalnız Rihanna burada biraz değişik olmuş kötü kadın gibi gerçi şarkıyla da bağlantılı olmuş evet.

@Yiğitt çok sevdiğim bir Ahmet Kaya şarkısı telefonumda da yüklü ama recap kısmı olmamış pek. Katy klipte ne kadar tatlı çıkmış.
Şarkı da kulağıma hoş geldi.
@Harunnn60

Teoman'ın Serseri şarkısı da efsanedir sen çok iddalısın son haftalarda Serhanım.
@S.G.A.T.

Oha bu şarkı şimdi mi kullanılır.
@xemrexxx Yıldız'ın en iyilerinden zirve adayımsın...

Göksel bu hafta Sezen Aksu şarkısı yorumlamış bence bu şarkı pek Göksel'in sesine uymamış ama Sezen Aksu'nun yorumundan daha güzel olmuş.
@Ahmad Seksendört bu hafta biraz düştü.
İlk defa ortalarda yer verdim. Mustafa Sandal da iyiydi diyebilirim daha doğrusu her zamanki gibiydi.

Yalın ve Tarkan da bayağı iyi bir şarkılarla çıkmışlar bu hafta yükselişte ikisi de.

Daha yazamayacağım çok uzattım.

Sağlık olsun artık ne diyelim.

Sözleri Göksel'in değil miymiş? O zaman birazcık puan kırıyım Göksel'den

Sağlık olsun artık ne diyelim.
Ne olursa olsun Katy Perry benim için hep Rihanna'dan iyidir, sen bakma verdiğim puanlara

(Herkes Rihanna'dan iyi
)

Sözleri Göksel'in değil miymiş? O zaman birazcık puan kırıyım Göksel'den

Ne olursa olsun Katy Perry benim için hep Rihanna'dan iyidir, sen bakma verdiğim puanlara

(Herkes Rihanna'dan iyi
)
Gıcık insan.
Ben Sezen şarkısı diye biliyorum hatta bayağı eski bir şarkı.

Gıcık insan.
Ben Sezen şarkısı diye biliyorum hatta bayağı eski bir şarkı.
Hayır ne var da gıcık oldum? Sözleri Göksel kendi yazmış olsaydı (kendisi şarkı yazıyor mu bilmiyorum) daha iyi puan alırdı. Burada sana dokunan bir nokta yok, yanlış anlamışsın