- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Biliyordum zatenDeğiştirdiğimi zaten biliyorsun sanki yeni duymuş gibi mesaj atmana şaşırdım.
Biliyordum zatenDeğiştirdiğimi zaten biliyorsun sanki yeni duymuş gibi mesaj atmana şaşırdım.
Beraber liste yaptığımızda bu şarkı vardı. Bende listeyi hiç bozmayayım dedim. Bu şarkıyı sen bu hafta da önermiştin farkındaysan.Biliyordum zatenAma niye değiştirdin sana genel yorumları kaale al demiştim
Beraber liste yaptığımızda bu şarkı vardı. Bende listeyi hiç bozmayayım dedim. Bu şarkıyı sen bu hafta da önermiştin farkındaysan.
Bu şarkı 400.000 milyondan fazla izlenmiş bu hafta iyi puanlar bekliyorum gerçekten. Yabancılar bu hafta çok iyi.Aynen.Zaten o liste bitince haftayı geçersen legendary yi de kullanacaksın yani sorun yok
Ön yargı olabilir. Ben de mesela günümüzdeki pop şarkıları dinleyemiyorum. (popüler olanlar hariç) Ama popüler olanları da 2 yıl sonra dinlemem. Mesela Hande Yener'in Ya Ya Ya Ya parçasını çıktığı zaman çok sevmiştim ama bir daha dinleyeceğimi düşünmüyorum. Veya Gülşen'in Yatcaz Kalkcaz şarkısını.Aynen hiç dinlemiyorum. Bana modası geçmiş geliyor ve dinlemek gelmiyor içimden.
Herkese yorum yapmıyorum ki. Mesela Hande Yener'in şarkısı çok beğendiğim bir şarkıydı ona yorum yaptım Şebnem Ferah'ın şarkısını da beğeniyorum ona da yorum yaptım. Başka hangi şarkıya yorum yapmışım?@Bully herkese yorum yapıyorsun benimkine niye yorum yapmıyorsun?
Barış Manço , Sıla , Musti vs bir kaç kişi daha.Herkese yorum yapmıyorum ki. Mesela Hande Yener'in şarkısı çok beğendiğim bir şarkıydı ona yorum yaptım Şebnem Ferah'ın şarkısını da beğeniyorum ona da yorum yaptım. Başka hangi şarkıya yorum yapmışım?
Bilmediğim ve çok aşina olmadığım şarkılara yorum yapmıyorum recapta değerlendiriyorum.
Barış Manço'nun şarkısına iyi ya da kötü bir yorum yapmadım sadece elendiği şarkısını kullandığı için dikkatimi çekti onu belirttim. Deniz beni etiketleyip şarkımı beğendiğini söyledi ben de onun üzerine şarkısını beğendiğimi söyledim.@-potterhead- şarkıma yorum yapmadın?
@Felon senin en çok sevdiğin şarkıyı kullandım.
@DarkLeqenD sen beğendin mi?🙄
🙄
Barış Manço , Sıla , Musti vs bir kaç kişi daha.
Şarkın neydi bulamadım@-potterhead- şarkıma yorum yapmadın?
@Felon senin en çok sevdiğin şarkıyı kullandım.
@DarkLeqenD sen beğendin mi?🙄
🙄
Barış Manço , Sıla , Musti vs bir kaç kişi daha.
Ön yargı olabilir. Ben de mesela günümüzdeki pop şarkıları dinleyemiyorum. (popüler olanlar hariç) Ama popüler olanları da 2 yıl sonra dinlemem. Mesela Hande Yener'in Ya Ya Ya Ya parçasını çıktığı zaman çok sevmiştim ama bir daha dinleyeceğimi düşünmüyorum. Veya Gülşen'in Yatcaz Kalkcaz şarkısını.
Eski şakılar ise benim gözümde hiç eskimiyor, yıllanmış şarap gibi..
Bir dinle bakalım şimdi.Barış Manço'nun şarkısına iyi ya da kötü bir yorum yapmadım sadece elendiği şarkısını kullandığı için dikkatimi çekti onu belirttim. Deniz beni etiketleyip şarkımı beğendiğini söyledi ben de onun üzerine şarkısını beğendiğimi söyledim.
Musti'nin şarkısına bu konu içersinde bir yorum yapmadım bulamazsın.
Fena şarkı değil ilk dinlediğimde severdim sonradan soğudum ama fena olmayan bir puan alacaktırWide Awake
Tamam.Fena şarkı değil ilk dinlediğimde severdim sonradan soğudum ama fena olmayan bir puan alacaktır@Harunnn60
Tabii o kuşkusuz. Yoksa kimsenin zevkine laf söylemek haddim değil.İşte kişisel zevkler.
Yani kötü değil gibi görünüyor ama bana hitap etmiyor pek. ss Etkilenemedim. ssBir dinle bakalım şimdi.1:56 - 2:56
@GunesinOglu Atacan şarkıyı ve recapı bana bıraktı sana güveniyorum dedi yani yollayayım istersen sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?