- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Çok beğendim.Bu haftaki şarkımı umarım beğenirsiniz
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @-potterhead- @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Bu haftaki şarkımı umarım beğenirsiniz
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @-potterhead- @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Mükko <3
@denizz19 recap error verecek gibi hissediyorum.Rihanna nın klibini vimeo da kabul etmezse şaşırmam
Orjinal Klip indiriyorsun. Olabilir
Ayrica denize niye soruyorsun. Error verdi at yarışmadan der.
Seni attırmak için zaten
Error verirse haftayı otomatik olarak geçmeliyim bence.
Ayy elendiği şarkıyı koymuş.Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Barış Manço'nun en sevdiğim şarkılarından biri. İyi bir tercih olmuş.Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@Harunnn60 sana da yazıklar olsunLegendary Lovers ı değiştirmişsin
Hı tabe tabe o iğrenç şarkıyla mı
Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
20 puan vericen dimi.
Elendiğin şarkı ile gelmişsin. Bol şans.
Bu şarkıyla elendin mi daha önce? yok artık. 😱 @-potterhead-
Şarkıya göre oy kullanılıyorsa, bu şarkıyla elenilmez bence.
Bu şarkıyla elendin mi daha önce? yok artık. 😱 @-potterhead-
Şarkıya göre oy kullanılıyorsa, bu şarkıyla elenilmez bence.
Sen sanki elendiğin şarkıyı kullanmıcan
İnşallah diyelim
Tam da ölümünün 16.yılındaydı
Olabilir. Eski parçaları dinlemiyor musunuz? Mesela 'Yeni Türkü - Olmasa Mektubun'Nesil genç forumda. Ben ilk kez duydum mesela geçen sezon.
Man Dawn kalitesi farkını yine koyar kuzum.Tam bir müzik şöleni.
Değiştirdiğimi zaten biliyorsun sanki yeni duymuş gibi mesaj atmana şaşırdım.@Harunnn60 sana da yazıklar olsunLegendary Lovers ı değiştirmişsin
Hı tabe tabe o iğrenç şarkıyla mı
Olabilir. Eski parçaları dinlemiyor musunuz? Mesela 'Yeni Türkü - Olmasa Mektubun'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?