Mustafa Sandal (@Çiğdem) bu hafta ki şarkı diğerlerine göre çok zayıf bir şarkı ve bu hafta yenilme tehliken var.
Yalın (@Bully) bu hafta ki Kasma şarkısı sevdiğim şarkılardan güzel puan gelecek.
Gülşen (@Billy Kane) diğer şarkılara göre zayıf olmuş sende de.Ama 10+ vereceğim.
Demet Akalin (@tolgab) Demet'in sevdiğim şarkılardan birisi.Bu hafta 15 ve ya daha çok puan alacaksın benden.
Rihanna (@sokak sanati) Rihanna'nın son parçasıydı galiba.İki-üç kere dinlemiştim.Sevmemiştim şarkıyı.
Mustafa Ceceli (@EFE UYSAL) Ağla dünya diye biliyordum o şarkıyıAma çok sevdiğim bir şarkılardan.Güzel puanı hakkediyor
Sıla (@denizz19) Çok güzel şarkılardan biri.İyi puan gelecek
İki-üç parça dışında beğendiğim parçalar az oldu ve iyi puan gelecek dediklerim çok kişi oldu
Bu arada ben hangi şarkısıyla yarışayım?
Üzülme 10dan az vermem 😉Çiğdem alışık ben alışık değilim.
Üzülme 10dan az vermem 😉
diğer sevmediklerin gülşenle rihannaya yinede iyi puan sözü veriyorsun ama bizde o tarifeden isteriz bizide üzme@Çiğdem- i de sevmedim.
Sana net bir puan söylemek isterim ama sonra @GunesinOglu yarışma'dan kovar falan ama diyeyimdiğer sevmediklerin gülşenle rihannaya yinede iyi puan sözü veriyorsun ama bizde o tarifeden isteriz bizide üzme
yeter 7 üstünde olmasıSana net bir puan söylemek isterim ama sonra @GunesinOglu yarışma'dan kovar falan ama diyeyim7+ gelir puan
Herkese demedim 4 kişiye dedim ve onlara güzel puan vereceğim kesin.@EnveR herkese +10 diyon ama daha şarkısını açıklamayan çok kişi var ve en yüksek puan 18Bence puan sözü verme kimseye
Herkese demedim 4 kişiye dedim ve onlara güzel puan vereceğim kesin.
Aşkın Ateşi bu hafta kullansam çabuk harcanır@denizz19
melek yüzlüm çok hit ve popüler bir şarkıdır 10 verse bile enver hakkıdır yanıÇiğdem e kötü dedin +7 diyorsun onunkinden daha kötü 6 şarkı çıkacağını nasıl biliyorsun
Aynen harcama bu hafta konuştuğumuz şarkıyı şutlaAşkın Ateşi bu hafta kullansam çabuk harcanır@denizz19
Mesela ben Ahmet Kaya sevmem.Çiğdem e kötü dedin +7 diyorsun onunkinden daha kötü 6 şarkı çıkacağını nasıl biliyorsun
Ben erken harcadım ama sonucu gördük Çikocummelek yüzlüm çok hit ve popüler bir şarkıdır 10 verse bile enver hakkıdır yanı
aşkın ateşini denizde çok erken ahrcamıştı bence takılma
Mesela ben Ahmet Kaya sevmem.Onun kötü çıkacağını biliyorum.Sonra Serdar Ortaç,Teoman var da var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?