MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

aaa tşşk 10 ve üstü çok önemli artık o sıralar yeterlide bence

mustimin şansını nasıl görüyorsun all starda ilerisi için 🙂🙂🙂
bu hafta içinde öbür haftalar içinde iyi diyebilirim..tabi şöyle bir durum bu hafta oldukça zor bir haftaydı aslında çünkü şarkılar baya çok iyidi...ileriki haftalar için şansın tabikide yüksek olacaktır..

4-5 kişi dışındakıler önemli kozlarını harcıyorlar sürekli daha ilk 4 haftadan ben üst düzey kozlarımı elimde tutuyorum 10.hafta ile birlikte iyice ağırlık koyarız inş 4-5 kişi dısında strateji yapan pek yok çünkü

2.sezonda çeyrek finalden öncekı hafta elenmiştim inş bu sefer en az çeyrek final olur tşşkler yorumların için sonucları bir görelim bakalım

zaten son haftalara iddalı girmek lazım..özellikle son 5-10 hafta kala en iyi kozları bırakmak daha iyi ayrıca bu kozlarını önceden belirlemek daha iyidir..çünkü hafta hafta hangi şarkıyı belirlemeli bilinmelidir..dediğin gibi bakalım artık bu akşam neler olacak..

ayy evet öyle kesinlikle burcu güneş ile 3.sezonda öyle yapmıştım final görmüştük malesef all starda bensiz tutunamadı

all starın 10 ve 20 hasta arası baslayacak bence asıl yarışma yanı 10.hafta ile birlikte hiç düşük parça koyma şansımız bence olmucak büyük kırılmalar yaşanabilir 10ve 20 hasta arası çünkü elinde düşük parça kalanlar koyduğu an hemen şutlanırlar son 10 hafta düşük parça kabul etmez als star çünkü çok güçlü şarkıcılar var bende ona göre bir planlama yaptım dediğin gibi

ayyyy bu 4.hafta hiç bitmeyecek gibi kabus gibi üstümüze çöktü

Forum çöküp duruyor Cengiz'e "ah ülen Cengo kaplumbağa gibisin" diyesim gelmiyor çünkü adamın bence de suçu yok.

Dün akşam 10'da açıklansaydı rahat 11:30 gibi biterdi ama büyük sözü dinlenmiyor
Deniz 40 kişi oy kullanıyor açıklanması 2 saat sürüyor malum okul dönemi de başladı biraz bu saat konusunda anlayış gösterebiliriz diye düşünüyorum.

Ya gerçekten forum çöktüğü için gecikti bu hafta. Birde okullarda açıldı herkes çok fazla online değil. Forum mezarlık gibi oldu bu hafta.

Cengo'ya suç yükleyemeyiz çünkü forum kaç gündür bitmiş gece 11'den önce açılmıyor. İnşallah yarın sorun yaşamayız

@denizz19 haklısın tabii ki bu hafta çok gecikti.Ben her zaman 18.00'de burada oluyorum.Haklısın dün açıklayabilirdim ama benim okulum 7 Eylül de açıldı o yüzden sadece forumla ilgilenemem ki.

@denizz19 haklısın tabii ki bu hafta çok gecikti.Ben her zaman 18.00'de burada oluyorum.Haklısın dün açıklayabilirdim ama benim okulum 7 Eylül de açıldı o yüzden sadece forumla ilgilenemem ki.
cnm şu 2 günde sana suç bulmuyorum okul var erken yatma durumun olur gece açıklayamamanı anlıyorum ama biz hatayı şurada yaptık pazartesi açıklanıcaktı bu sonuclar zamanını kaçırdık sonrada cılkı çıktı işte