@sokak sanati Unuttum Bu hafta baya bir zorlandim en az 10 sarkiya 20 vermek istedim. Zor bir sıralama yaptim senin sarki da fena degildi ama düsük verdim galiba sana
Sıkıcı derken sen slow sevmiyorsun sanırım enerjik takılıyorsun.bu ne yaaçok sıkıcı şarkılar var bu hafta 5-6 şarkı hariçanlaşılan demet akalın bu haftada açık ara zirveyi alıcak @tolgab
tamam o zaman çık git konudan
slow da seviyorum da bu nedir ya demet bütün şarkılara bin basmış bu haftaSıkıcı derken sen slow sevmiyorsun sanırım enerjik takılıyorsun.
Sıla nasıldı sencebu ne yaaçok sıkıcı şarkılar var bu hafta 5-6 şarkı hariçanlaşılan demet akalın bu haftada açık ara zirveyi alıcak @tolgab
Ya Sıla@sokak sanati UnuttumBu hafta baya bir zorlandim en az 10 sarkiya 20 vermek istedim. Zor bir sıralama yaptim senin sarki da fena degildi ama düsük verdim galiba sana
Demet bu hafta en yüksek sıralamasını elde edecek sanırım @tolgabslow da seviyorum da bu nedir ya demet bütün şarkılara bin basmış bu hafta7 kişi haricinde (bana göre) herkes en kötü olmak için yarışıcak benim listemde
oylar açıklanınca görürsün veya görmek istemezsinSıla nasıldı sencesen genelde beğeniyorsun ama
Ya Sıla
10 puanın altında değildir inşallahoylar açıklanınca görürsün veya görmek istemezsin
sen çok bonkör çıktın valla10 puanın altında değildir inşallah
Teşekkür ederim.@denizz19 Sıla da 20 vermek istediklerimdendi 20 vermedim ama 20 ye yakin verdim. Zaten Sila'ya benden düsük puan gitmez
Anlaşıldı 10 puanın altındayızsen çok bonkör çıktın valla
Merakla bekleniyor oyların.Bu gece tamamlayacağım, asla unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?