sonuncu hangi sezondan.İlk onda :
1.sezondan 3,
2.sezondan 6,
3.sezondan ise 1 kişi var!
sonuncu hangi sezondan.İlk onda :
1.sezondan 3,
2.sezondan 6,
3.sezondan ise 1 kişi var!
Bu hafta kimler riskte sence?2.sezon farkını koymuş yine.
Var birkaç tahminim ama söylemem şimdiden belki son gün söylerim.Bu hafta kimler riskte sence?
Oylarımı kullandım, kısaca değerlendirme yapayım
Sertab Erener, Demet Akalın, Seksendört, Sıla ve Göksel'in parçalarını beğendim. Kimin top puan aldığını o kişi bilir@adımutlulukk @ozgur2113 @tolgab @denizz19
Barış Manço'nun şarkısını beğenmeme rağmen orta sıralara düştü, çok daha iyi şarkılar vardı ama beğendiğimi söyleyebilirim@-potterhead-
Sezen Aksu'nun şarkısını beğendim sevdiğim bir şarkıydı@mrt-06
Yabancıları hiiç beğenmedim bilmiş olun, özellikle Riri'yi@Harunnn60 @sokak sanati
Yıldız Tilbe'nin sesini sigaraya yeni başlamış ergenlere benzeten bir tek ben miyim@xemrexxx
Mustafa Sandal'ın o kadar güzel parçası varken bunu koymanı yakıştıramadım, maalesef düşük point aldın benden@Çiğdem-
Rihanna finzl point alamassa yandın.Way bee.ss Şebo'ya verdiğim puana yazık oldu.
Yıldız konusunda bende aynıyım.
Rihanna finzl point alamassa yandın.
Oylarımı kullandım.
İlk kez sanırsam bir yabancı şarkıya en yüksek puanı verdim, Rihanna çok iyiydi bu hafta. İlk kez tereddüt etmeden iyi verdim.@sokak sanati
Tabi bu haftanın en iyi şarkısı bana göre Demet Akalın - Ders Olsun idi. En yüksek puanım ona gitti.@tolgab
Seksendört @ozgur2113 , Barış Manço @-potterhead- , Murat Boz @soo da iyilerdi. Yüksek verdiklerim arasında.
Mustafa Ceceli ve Mustafa Sandal ı da beğendim bu hafta, iki isme de iyi verdiğimi düşünüyorum. @Çiğdem- @EFE UYSAL
Herkese başarılar diliyorum.
Ben sana hep arkadaş indirimi de uyguluyorum.Oy oy.
Sana da iyi verdim, +10
Oylarımı kullandım.
İlk kez sanırsam bir yabancı şarkıya en yüksek puanı verdim, Rihanna çok iyiydi bu hafta. İlk kez tereddüt etmeden iyi verdim.@sokak sanati
Tabi bu haftanın en iyi şarkısı bana göre Demet Akalın - Ders Olsun idi. En yüksek puanım ona gitti.@tolgab
Seksendört @ozgur2113 , Barış Manço @-potterhead- , Murat Boz @soo da iyilerdi. Yüksek verdiklerim arasında.
Mustafa Ceceli ve Mustafa Sandal ı da beğendim bu hafta, iki isme de iyi verdiğimi düşünüyorum. @Çiğdem- @EFE UYSAL
Herkese başarılar diliyorum.
La +10 verdim diyorum, belki 19 verdimBen sana hep arkadaş indirimi de uyguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?