İsmail YK - Tıkla dinleyip dans ediyorum şuan kafam dağılsın diye alakası yok ama söylemek istedim.Canımsın kotkafa.![]()
![]()
O zaman İsmail YK'dan One Minute de dinle.İsmail YK - Tıkla dinleyip dans ediyorum şuan kafam dağılsın diye alakası yok ama söylemek istedim.![]()
Allah Belanı Versin dinliyom şuanO zaman İsmail YK'dan One Minute de dinle.Süper bir şarkı.
![]()
Teşekkür ederim@denizz19 10 üzeri puan verdim. İyisin.![]()
hepsine katılıyorum ama @Maskeli Fedai dudu varken başka şarkı finale düşünmemeli bile ayoll kuzu kuzu ayrı birşey dudu ayrı birşey dudu parçasını final dışında başka haftada düşünmek delilik benceForumda Teo fazla sevilmiyor,ama bu haksız bir durum değil.Zaten her mekanda 10 kişiden en fazla 7-si rock sever onun da 5-i Teo dinler ki bu maksimum.Forumda da böyle bir durum var@sokak sanati
Final için 2.sezondaki elemelere bak bence @Maskeli Fedai Öp,Adımı Kalbine Yaz gibi şarkıları düşünebilirsin,çılgınca gibi gözüküyor ama daha fazla şansın olur şampiyonluk istiyorsan
@EFE UYSAL Medyada Ceceli`den çok daha fazla görünen,takip edilen,bence reytingi olan bir isim Murat Boz.Mustafa`nın pek televizyonla ilgisi yok gibi![]()
Ne zaman biter asıl o önemli
ayy doğru ama dudu varkende finale başka şarkı olmamalı bence zalim parçasını ben araba ve dudu ile karşılaşınca zorluk yaşayabilir onların hariolan şarkıcıları yener diye düşünüyordum musti ile tarkan elenince yalının kazanıcağını düşünmüştüm ama sezene zalim bile işlemedi ayollBak hep sen gaz veriyon @Çiğdem-Zalim`de de çocuğun kafasını yedin bitirdin,adam fark yedi Sezen`den
.Bence Maskeli risk almalı
![]()
Ne fark yemesi be 51-44 bitmiş 7 farkla kaybetmişiz.Bak hep sen gaz veriyon @Çiğdem-Zalim`de de çocuğun kafasını yedin bitirdin,adam fark yedi Sezen`den
.Bence Maskeli risk almalı
![]()
sen doğruyu yaptın ben araba ve dudu şarkıları hariç zalimin o sezon hiçbir şarkıcıyla finalde zorlanacağını açıkcası düşünmüyordum bence sende düşünmüyordun yanı bizler elenincede ben yalını açıkcası şampiyon oldu gözüyle bakıyordum ama sezen aksu duvar gibi çıktı karşına haha neye uğradığımızı şaşırdık açıkcasıNe fark yemesi be 51-44 bitmiş 7 farkla kaybetmişiz.
Ayrıca finalde Zalim'i kullanmamın Çiğdem'le bir alakası yok benim zaten yarışma başlamadan önce final için düşündüğüm şarkı bana göre Yalın'ın en efsane şarkısı olan Zalim'di. Bu sezon değişiklik olacak gibi görünüyor ama bakalım.![]()
Tamam anladık yaramı deşme daha fazla.sen doğruyu yaptın ben araba ve dudu şarkıları hariç zalimin o sezon hiçbir şarkıcıyla finalde zorlanacağını açıkcası düşünmüyordum bence sende düşünmüyordun yanı bizler elenincede ben yalını açıkcası şampiyon oldu gözüyle bakıyordum ama sezen aksu duvar gibi çıktı karşına haha neye uğradığımızı şaşırdık açıkcası![]()
Ne kadar farklıTamam anladık yaramı deşme daha fazla.
Bu sezon farklı olacak.![]()
ben senii hırslandırıyorum ayolllTamam anladık yaramı deşme daha fazla.
Bu sezon farklı olacak.![]()
Ayy sen de olmasan napardım kızben senii hırslandırıyorum ayolll![]()
Yalın da iyi almıştır umarım.herkesi tebrik ediyorum bence herkes sezonun en iyi performanslarını ortaya koymuş katy ve musti dışında tabi
şarkılar oldukça zor olduğu için zor bir karar verdim şebnem ferah,tarkan ve rihanna mükemmel şarkılarından dolayı benden çok iyi puanlar aldı
orta sıralarda ise teoman,murat boz yer aldı
çift haneyi göremeyenler ise ne yazıkkı yine geçtiğimiz haftakiler oldu![]()