- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
@sokak sanati bu sefer ihanet etmicem
Herkes birgün haklı olduğumu teyit edecek.Bi zahmet.Monster, BBHMM yada S&M olacak. Bakalım.
Bu hafta @Amoureux 'u bürünerek yorumlayacağım herkesi.
Ay sen ne anlarsın anti Yalıncı. ss Bu şarkı Yalın'ın en özel parçalarından biridir final puanına oynayacağımı düşünüyorum bu hafta yeniden.@-potterhead- ritim tutabilecek kadar dinlediğim bir şarkı ile gelmişsin. İyi sayılır. Geçen hafta efsaneyle gelmiştin. Bu hafta final puanında zorlanacaksın bence. Bol şans.
@adımutlulukk ben o şarkının orjinalini daha çok sevsem de Sertab'da iyi uyarlamış. Geçen haftaya göre bende düşüş yaşarsın bende ama 10+ alabilirsin gibi. Müzik çünkü kıpır kıpır. Severim yani.
@soo bir zamanlar Murat Boz'un şarkılarına takıktım ve bu şarkısını çok dinlerdim. Eski etkiyi tabi ki yaratmaz bende ama iyi seçim. Ortalama yada ortalamanın üstünde bir puan seni bekler gibi. Net bir şey söylememekle beraber bu tüyoyu vereyim.
@EFE UYSAL bu nee.
Ki sonra baktım Kayahan söylemiş. Kayahan ile efsaneleşen şarkıyı nasılda düşürmüş. Sakin söylenince çok güzel oluyormuş.Yok vazgeçtim Kayahan'da kötü söylemiş.
Mustafa'nın yorumuda kötü ama şarkı çok iyi. Valla bilmiyorum iyi bir recap bul.Girişte ki müzikte çokiyi onuda düzgün kullan. İyi bir şeyler alırsın gibi.
@Bully ilk kez duydum.ss Giriş kısmı facia.Bırak kelimesini nasıl demiş öyle. Ayy rezillik.Keşke deyişide efsane. Tam vine'lık.
Müzik güzel devamıda orta. Sıradan bir Yalın bir puanı veririm gibi ama emin değilim.
@mrt-06 açıklanan arasında en iyisisin.Seni Yerler tahmin edeceğin gibi tam benlik.
@Amoureux hepsi bir çakma gelmiş.Vasatın üstü yok bu hafta.
@GunesinOglu son gönderme tarihi ne zaman.
Çokda iddialı geldim anti bu hafta final puanı almayı hedefliyorum zaten.@-potterhead- ritim tutabilecek kadar dinlediğim bir şarkı ile gelmişsin. İyi sayılır. Geçen hafta efsaneyle gelmiştin. Bu hafta final puanında zorlanacaksın bence. Bol şans.
@adımutlulukk ben o şarkının orjinalini daha çok sevsem de Sertab'da iyi uyarlamış. Geçen haftaya göre bende düşüş yaşarsın bende ama 10+ alabilirsin gibi. Müzik çünkü kıpır kıpır. Severim yani.
@soo bir zamanlar Murat Boz'un şarkılarına takıktım ve bu şarkısını çok dinlerdim. Eski etkiyi tabi ki yaratmaz bende ama iyi seçim. Ortalama yada ortalamanın üstünde bir puan seni bekler gibi. Net bir şey söylememekle beraber bu tüyoyu vereyim.
@EFE UYSAL bu nee.
Ki sonra baktım Kayahan söylemiş. Kayahan ile efsaneleşen şarkıyı nasılda düşürmüş. Sakin söylenince çok güzel oluyormuş.Yok vazgeçtim Kayahan'da kötü söylemiş.
Mustafa'nın yorumuda kötü ama şarkı çok iyi. Valla bilmiyorum iyi bir recap bul.Girişte ki müzikte çokiyi onuda düzgün kullan. İyi bir şeyler alırsın gibi.
@Bully ilk kez duydum.ss Giriş kısmı facia.Bırak kelimesini nasıl demiş öyle. Ayy rezillik.Keşke deyişide efsane. Tam vine'lık.
Müzik güzel devamıda orta. Sıradan bir Yalın bir puanı veririm gibi ama emin değilim.
@mrt-06 açıklanan arasında en iyisisin.Seni Yerler tahmin edeceğin gibi tam benlik.
@Amoureux hepsi bir çakma gelmiş.Vasatın üstü yok bu hafta.
@GunesinOglu son gönderme tarihi ne zaman.
Ay sen ne anlarsın anti Yalıncı. ss Bu şarkı Yalın'ın en özel parçalarından biridir final puanına oynayacağımı düşünüyorum bu hafta yeniden.
Çokda iddialı geldim anti bu hafta final puanı almayı hedefliyorum zaten.
Çokda iyi söylemiş anti olduğunn belli oluyor o ses kimde var başka ha?Bu hafta herkes kötü olduğu için yine iyi yorum yaptım sayılır.
Anti değilim herkes benim gibi baksa bana hak verilir.
Sende mi anti diyorsun.
Evet antiyim gerçekten.Neyse ki pek şansın yok. Mustafa'nın yorumu kötü bence. Bu güzelim şarkıyı doğru düzgün söyleyen yokmuş ama ritim, müzik falan hoş.Sakin söylense daha iyiydi. Mustafa çok cıyaklamış.
Off seni elemeden rahat yok bana hiçbir şarkımı beğenmiyorsun. ss Recapta beğenirsin umarım ne diyeyim.Bu hafta herkes kötü olduğu için yine iyi yorum yaptım sayılır.
Anti değilim herkes benim gibi baksa bana hak verilir.
Sende mi anti diyorsun.
Evet antiyim gerçekten.Neyse ki pek şansın yok. Mustafa'nın yorumu kötü bence. Bu güzelim şarkıyı doğru düzgün söyleyen yokmuş ama ritim, müzik falan hoş.Sakin söylense daha iyiydi. Mustafa çok cıyaklamış.
2 hafta sonra elicez merak etme.Off seni elemeden rahat yok bana hiçbir şarkımı beğenmiyorsun. ss Recapta beğenirsin umarım ne diyeyim.
Çokda iyi söylemiş anti olduğunn belli oluyor o ses kimde var başka ha?
Off seni elemeden rahat yok bana hiçbir şarkımı beğenmiyorsun. ss Recapta beğenirsin umarım ne diyeyim.
Hadi inşallah.2 hafta sonra elicez merak etme.
2 hafta sonra elicez merak etme.
Hadi inşallah.Yalın'ın en sevdiği şarkısıyla geldim adamın favori şarkısı yani beyefendi beğenmiyor ben daha napayım.
Kıskanç annti Rihannaya bin basar bu hafta büyük düşüşe hazır ol puanlarımda.Iyyy o bayat ses kimsede yok zaten.Berbat.
Müzik güzel dediğim gibi 10+'yı bende zorlarsın Efe'ciğim.
Dedim o kadar dimi Orta yani. Cornetto şarkısından iyi.Ama Giriş kısmını unutmam lazım. Orayı kullanma.
Düşük vererek düşürecez seni.Zor o biraz bebiş.
Ne en favorisi bee.Niye finalde kullanmıyorsun o zaman.ss
Giriş kısmını kullanmayacam zaten orayı kullanırsam nakaratı kullanamam şarkı yavaş tempoda gittiği için girişi almam mümkün değil kurtarmıyor.Iyyy o bayat ses kimsede yok zaten.Berbat.
Müzik güzel dediğim gibi 10+'yı bende zorlarsın Efe'ciğim.
Dedim o kadar dimi Orta yani. Cornetto şarkısından iyi.Ama Giriş kısmını unutmam lazım. Orayı kullanma.
Kıskanç annti Rihannaya bin basar bu hafta büyük düşüşe hazır ol puanlarımda.
Düşük vererek düşürecez seni.@Bully
Giriş kısmını kullanmayacam zaten orayı kullanırsam nakaratı kullanamam şarkı yavaş tempoda gittiği için girişi almam mümkün değil zaten kurtarmıyor.
Final puanı almayı hedefliyorum çünkü geçen haftaki başarısızlığımdan sonra.Zor o biraz bebiş.
Ne en favorisi bee.Niye finalde kullanmıyorsun o zaman.ss
Final puanı almayı hedefliyorum çünkü geçen haftaki başarısızlığımdan sonra.
Sen tam puan falan dediğine göre kesin sevdiğim bir parçasıyla gelecen. ss
İddiaya girelim mi bu şarkıyla final puanı alacam ve senin zevksizliğini kanıtlayacam.İlk 10 dışı kalmada.Geçen haftaya göre daha bir kötü bu.
Sanırım ama tam karar veremedim. S%M %70. Yani geçen sezon tam puan vermiştin. Aynısından isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?