ayoll @GunesinOglu saydığı kişilere ek olarak söylüyorum orada sen vardın zatenBeni saymayı unuttun mu.Şifa niyetine tam puan verecektin.
ayoll @GunesinOglu saydığı kişilere ek olarak söylüyorum orada sen vardın zatenBeni saymayı unuttun mu.Şifa niyetine tam puan verecektin.
sende alabilirsin sılada alabilir yanı hatta handede alabilir bu hafta çok ayıda iyi şarkıcılar var vlla
sen zorlu bulmadın herhalde haftayı gerçi zevkler farklıBu hafta oyları kolay yollayacam gibi.
Evet ben çok zorlu bulmadım bilmediğim çok şarkı var çünkü.sen zorlu bulmadın herhalde haftayı gerçi zevkler farklı
Eyvallah kanka şarkım güzeldi şimdi Allah için.Oylarımı kullandım sürpriz kişiler baya yükseldi @Bully Yalın çok iyi aldı bendensin.
Benden beklemiceğin kişiler puanlarımda zirveye oynadı dipnot:Rihanna, Gülşen, Demet. @sokak sanati @Billy Kane @tolgabEyvallah kanka şarkım güzeldi şimdi Allah için.
Senin şarkın da iyiydi yine memnun kalırsın sanırım puanımdan.
Benden beklemiceğin kişiler puanlarımda zirveye oynadı dipnot:Rihanna, Gülşen, Demet. @sokak sanati @Billy Kane @tolgab
Tüm sürprizi kaçtı şimdi.Benden beklemiceğin kişiler puanlarımda zirveye oynadı dipnot:Rihanna, Gülşen, Demet. @sokak sanati @Billy Kane @tolgab
Benden beklemiceğin kişiler puanlarımda zirveye oynadı dipnot:Rihanna, Gülşen, Demet. @sokak sanati @Billy Kane @tolgab
Birşey değil benden beklemiceğin kiiler çok düşük aldı.
Tek onlar yok ama çok iyi alan 3 kişi daha var.Tüm sürprizi kaçtı şimdi.İçlerinden biri bende de zirveye oynadı.
Birşey değil çok teşekkürler.Teşekkürler bende sana yüksek verdim bu hafta
Birşey değil benden beklemiceğin kiiler çok düşük aldı.Çünkü öbürgünler zamanım olmayabilir bayramda var zora sokmayayım kendimi -20 yememek içib.
Tek onlar yok ama çok iyi alan 3 kişi daha var.Sadece bu ipucu.
Birşey değil çok teşekkürler.
Eyvallah geçen haftaya göre 4 kişi çok düştü bende zirveye oynayanlarda vardı.Hıı bende diyorum kafasına taşı düştü.-20 almanı elbette istemem.
Puanların baya merak uyandırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?