ayoll @GunesinOglu saydığı kişilere ek olarak söylüyorum orada sen vardın zatenBeni saymayı unuttun mu.Şifa niyetine tam puan verecektin.
![]()
ayoll @GunesinOglu saydığı kişilere ek olarak söylüyorum orada sen vardın zatenBeni saymayı unuttun mu.Şifa niyetine tam puan verecektin.
![]()
sende alabilirsin sılada alabilir yanı hatta handede alabilir bu hafta çok ayıda iyi şarkıcılar var vlla
sen zorlu bulmadın herhalde haftayı gerçi zevkler farklıBu hafta oyları kolay yollayacam gibi.![]()
Evet ben çok zorlu bulmadım bilmediğim çok şarkı var çünkü.sen zorlu bulmadın herhalde haftayı gerçi zevkler farklı![]()
Eyvallah kanka şarkım güzeldi şimdi Allah için.Oylarımı kullandım sürpriz kişiler baya yükseldi @Bully Yalın çok iyi aldı bendensin.![]()
Benden beklemiceğin kişiler puanlarımda zirveye oynadı dipnot:Rihanna, Gülşen, Demet. @sokak sanati @Billy Kane @tolgabEyvallah kanka şarkım güzeldi şimdi Allah için.
Senin şarkın da iyiydi yine memnun kalırsın sanırım puanımdan.![]()
Benden beklemiceğin kişiler puanlarımda zirveye oynadı dipnot:Rihanna, Gülşen, Demet. @sokak sanati @Billy Kane @tolgab
Tüm sürprizi kaçtı şimdi.Benden beklemiceğin kişiler puanlarımda zirveye oynadı dipnot:Rihanna, Gülşen, Demet. @sokak sanati @Billy Kane @tolgab
Benden beklemiceğin kişiler puanlarımda zirveye oynadı dipnot:Rihanna, Gülşen, Demet. @sokak sanati @Billy Kane @tolgab
Birşey değil benden beklemiceğin kiiler çok düşük aldı.
Tek onlar yok ama çok iyi alan 3 kişi daha var.Tüm sürprizi kaçtı şimdi.İçlerinden biri bende de zirveye oynadı.
![]()
Birşey değil çok teşekkürler.Teşekkürler bende sana yüksek verdim bu hafta![]()
Birşey değil benden beklemiceğin kiiler çok düşük aldı.Çünkü öbürgünler zamanım olmayabilir bayramda var zora sokmayayım kendimi -20 yememek içib.
Tek onlar yok ama çok iyi alan 3 kişi daha var.Sadece bu ipucu.
Birşey değil çok teşekkürler.![]()
Eyvallah geçen haftaya göre 4 kişi çok düştü bende zirveye oynayanlarda vardı.Hıı bende diyorum kafasına taşı düştü.-20 almanı elbette istemem.
Puanların baya merak uyandırdı.![]()