Daha fazlasını hak ediyor bu şarkı.
Ay yolladık işte.
Daha fazlasını hak ediyor bu şarkı.
Ay yolladık işte.
Olur mu olur
rahat bırak şu çocuğu senaryo yazıyor ala ala
Elendikten sonra neye bağlarsan bağla ne önemi varBakalım eğer elenirsem buna bağlarım.
Farketmez gidişimi hızlandırmış olurum.Elendikten sonra neye bağlarsan bağla ne önemi var
Ben de Yalın'ın en sevdiğim şarkılarından biri olmasına rağmen sırf sana inat düşük verebilirim.Dikkat et de bu hafta Seksendört'e elveda demeyelim.Düşük vermek benim elimde.
başarılar dilerim...Bu haftaki şarkım, son zamanların sevilen şarkılarından olan Acemiler
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz
Canını yerim senin
Sen düşük verirsen ben gitmem ama ben düşük verirsem.. Deneyelim istersenKısasa kısas.
Aynen öyle elele yarışma istediğimiz gibi gider inşallah melunlar elensin erken kurtulalım.Canını yerim seninCeceli de candır dostumuzdur
Sen düşük verirsen ben gitmem ama ben düşük verirsem.. Deneyelim istersen
Bully ve Yalın benim için de candır.
Bence sen de düşük vermezsin.Canını yerim seninCeceli de candır dostumuzdur
Sen düşük verirsen ben gitmem ama ben düşük verirsem.. Deneyelim istersen
2 gün önce de benle anlaşmıştın iyi plan.Aynen öyle elele yarışma istediğimiz gibi gider inşallah melunlar elensin erken kurtulalım.
Devam ediyor.2 gün önce de benle anlaşmıştın iyi plan.
Hızlı giden atın şeyi seyrek düşermişDevam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?