Daha fazlasını hak ediyor bu şarkı.
Ay yolladık işte.![]()
Daha fazlasını hak ediyor bu şarkı.
Ay yolladık işte.![]()
Olur mu olur
rahat bırak şu çocuğu senaryo yazıyor ala ala![]()
Elendikten sonra neye bağlarsan bağla ne önemi varBakalım eğer elenirsem buna bağlarım.![]()
Farketmez gidişimi hızlandırmış olurum.Elendikten sonra neye bağlarsan bağla ne önemi var![]()
Ben de Yalın'ın en sevdiğim şarkılarından biri olmasına rağmen sırf sana inat düşük verebilirim.Dikkat et de bu hafta Seksendört'e elveda demeyelim.Düşük vermek benim elimde.
![]()
başarılar dilerim...Bu haftaki şarkım, son zamanların sevilen şarkılarından olan Acemiler
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz
Canını yerim senin
Sen düşük verirsen ben gitmem ama ben düşük verirsem.. Deneyelim istersenKısasa kısas.![]()
Aynen öyle elele yarışma istediğimiz gibi gider inşallah melunlar elensin erken kurtulalım.Canını yerim seninCeceli de candır dostumuzdur
Sen düşük verirsen ben gitmem ama ben düşük verirsem.. Deneyelim istersen![]()
Bully ve Yalın benim için de candır.
Bence sen de düşük vermezsin.Canını yerim seninCeceli de candır dostumuzdur
Sen düşük verirsen ben gitmem ama ben düşük verirsem.. Deneyelim istersen![]()
2 gün önce de benle anlaşmıştın iyi plan.Aynen öyle elele yarışma istediğimiz gibi gider inşallah melunlar elensin erken kurtulalım.![]()
Devam ediyor.2 gün önce de benle anlaşmıştın iyi plan.![]()
Hızlı giden atın şeyi seyrek düşermişDevam ediyor.![]()