Ayy bayram da sanki ne millet kavurma yiyor bu mu bayramBayram bayram sonuç mu açıklanır herkesin işi olur.En azından Pazar dan geri çektik iyi de olduBöyle düşün
Ayy bayram da sanki ne millet kavurma yiyor bu mu bayramBayram bayram sonuç mu açıklanır herkesin işi olur.En azından Pazar dan geri çektik iyi de olduBöyle düşün
İçnkimi içiyon.😱😱Ben içkinin kötü olduğunu düşünmüyorum, yani fazla olmadıkça zararı yok.Sigara kötü, o da canım sıkıldıkça yani.
Ben içkinin kötü olduğunu düşünmüyorum, yani fazla olmadıkça zararı yok.Sigara kötü, o da canım sıkıldıkça yani.
Tek tek sayınca bendeki tüm kötü alışkanlıklar ortaya çıkacak. Tam Tayyip'in tarif ettiği yobaz gençlere benziyorum galiba?Ben içkinin kötü olduğunu düşünmüyorum, yani fazla olmadıkça zararı yok.Sigara kötü, o da canım sıkıldıkça yani.
Ben içkinin kötü olduğunu düşünmüyorum, yani fazla olmadıkça zararı yok.Sigara kötü, o da canım sıkıldıkça yani.
Tabi orası öyle, çok doğru dedin.Tek tek sayınca bendeki tüm kötü alışkanlıklar ortaya çıkacak. Tam Tayyip'in tarif ettiği yobaz gençlere benziyorum galiba?En azından din-kitap diyip kimseyi kandırmıyoruz neysek o'yuz.)
Yaş olsun 18-19, bir de üniversite oku görürüm seniHayatta içmem öyle şeyler yemin etmiş insanım.
Hayatta içmem etrafımda herkes sigara içiyor elimi bile sürmedim.Tabi orası öyle, çok doğru dedin.
Yaş olsun 18-19, bir de üniversite oku görürüm seni
Üniversite okuyunca sigara alkol almak zorunda değilsin senin hayatın yanlış ilerlemişTabi orası öyle, çok doğru dedin.
Yaş olsun 18-19, bir de üniversite oku görürüm seni
Çevre faktörü etkili, herkese geceleri oraya buraya gidip içiyordu.Üniversite okuyunca sigara alkol almak zorunda değilsin senin hayatın yanlış ilerlemiş
Kısmen doğru olabilir ama irade insanda biterÇevre faktörü etkili, herkese geceleri oraya buraya gidip içiyordu.Pasif kalamazdım sonuçta.
Bence sigara olmasa bile alkol alıyor çoğu
Hiç mi hiç duymamışım daha önceBiraz geç kaldım paylaşmakla ama 2 gündür forum kesintileri sonra konu açmam filan derken işte nihayet bugün rahata erdik.
4.Hafta için çok iddialı geliyoruz.Umarım beğenirsiniz.
Katy Perry - The One That Got Away
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Çok doğru içince kafayı buluyon rahatlıyon.Kısmen doğru olabilir ama irade insanda biter
Kısmen değil, tamamıyla doğru ama dediğin gibi irade insanda bitiyor.Kısmen doğru olabilir ama irade insanda biter
Yani ben 4 senelik üniversite yaşantım da 2 bilemedin 3 kez içtimÇok doğru içince kafayı buluyon rahatlıyon.Sonra kanser.
Ayy senin kafan kopsun sende her şeye meyil var maşallahKısmen değil, tamamıyla doğru ama dediğin gibi irade insanda bitiyor.
Bende meyilliymişim.
İçmişin sonuçta.Yani ben 4 senelik üniversite yaşantım da 2 bilemedin 3 kez içtim
Ayy senin kafan kopsun sende her şeye meyil var maşallah
Şarkım bu sefer hazır da daha zaman var, nasıl olsa bayram arası verdik dimi@batuhankaralar da yollamamış şarkısını
Şarkım bu sefer hazır da daha zaman var, nasıl olsa bayram arası verdik dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?