Ayy bayram da sanki ne millet kavurma yiyor bu mu bayramBayram bayram sonuç mu açıklanır herkesin işi olur.En azından Pazar dan geri çektik iyi de olduBöyle düşün
![]()
Ayy bayram da sanki ne millet kavurma yiyor bu mu bayramBayram bayram sonuç mu açıklanır herkesin işi olur.En azından Pazar dan geri çektik iyi de olduBöyle düşün
![]()
İçnkimi içiyon.😱😱Ben içkinin kötü olduğunu düşünmüyorum, yani fazla olmadıkça zararı yok.Sigara kötü, o da canım sıkıldıkça yani.
Ben içkinin kötü olduğunu düşünmüyorum, yani fazla olmadıkça zararı yok.Sigara kötü, o da canım sıkıldıkça yani.
![]()
Tek tek sayınca bendeki tüm kötü alışkanlıklar ortaya çıkacak. Tam Tayyip'in tarif ettiği yobaz gençlere benziyorum galiba?Ben içkinin kötü olduğunu düşünmüyorum, yani fazla olmadıkça zararı yok.Sigara kötü, o da canım sıkıldıkça yani.
Ben içkinin kötü olduğunu düşünmüyorum, yani fazla olmadıkça zararı yok.Sigara kötü, o da canım sıkıldıkça yani.
![]()
Tabi orası öyle, çok doğru dedin.Tek tek sayınca bendeki tüm kötü alışkanlıklar ortaya çıkacak. Tam Tayyip'in tarif ettiği yobaz gençlere benziyorum galiba?En azından din-kitap diyip kimseyi kandırmıyoruz neysek o'yuz.
)
Yaş olsun 18-19, bir de üniversite oku görürüm seniHayatta içmem öyle şeyler yemin etmiş insanım.![]()
Hayatta içmem etrafımda herkes sigara içiyor elimi bile sürmedim.Tabi orası öyle, çok doğru dedin.
Yaş olsun 18-19, bir de üniversite oku görürüm seni![]()
Üniversite okuyunca sigara alkol almak zorunda değilsin senin hayatın yanlış ilerlemişTabi orası öyle, çok doğru dedin.
Yaş olsun 18-19, bir de üniversite oku görürüm seni![]()
Çevre faktörü etkili, herkese geceleri oraya buraya gidip içiyordu.Üniversite okuyunca sigara alkol almak zorunda değilsin senin hayatın yanlış ilerlemiş![]()
Kısmen doğru olabilir ama irade insanda biterÇevre faktörü etkili, herkese geceleri oraya buraya gidip içiyordu.Pasif kalamazdım sonuçta.
Bence sigara olmasa bile alkol alıyor çoğu![]()
Hiç mi hiç duymamışım daha önceBiraz geç kaldım paylaşmakla ama 2 gündür forum kesintileri sonra konu açmam filan derken işte nihayet bugün rahata erdik.
4.Hafta için çok iddialı geliyoruz.Umarım beğenirsiniz.
Katy Perry - The One That Got Away
![]()
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Çok doğru içince kafayı buluyon rahatlıyon.Kısmen doğru olabilir ama irade insanda biter![]()
Kısmen değil, tamamıyla doğru ama dediğin gibi irade insanda bitiyor.Kısmen doğru olabilir ama irade insanda biter![]()
Yani ben 4 senelik üniversite yaşantım da 2 bilemedin 3 kez içtimÇok doğru içince kafayı buluyon rahatlıyon.Sonra kanser.
![]()
Ayy senin kafan kopsun sende her şeye meyil var maşallahKısmen değil, tamamıyla doğru ama dediğin gibi irade insanda bitiyor.
Bende meyilliymişim.![]()
İçmişin sonuçta.Yani ben 4 senelik üniversite yaşantım da 2 bilemedin 3 kez içtim
Ayy senin kafan kopsun sende her şeye meyil var maşallah![]()
Şarkım bu sefer hazır da daha zaman var, nasıl olsa bayram arası verdik dimi@batuhankaralar da yollamamış şarkısını![]()
Şarkım bu sefer hazır da daha zaman var, nasıl olsa bayram arası verdik dimi![]()