Haftaya kullan.Onlar daha kullanmadı mı.Yiğit kullandı dedin. Eskici kullandı mı bari.ss
Ama şimdi benim final puanı almam şaka gibi bir şey şu pozisyonda o nedenle pek sahici olmuyor.
Direk intihar edeyim.
Çokmuş bence o kadar yoktur.
Onlar daha kullanmadı mı.Yiğit kullandı dedin. Eskici kullandı mı bari.ss
Ama şimdi benim final puanı almam şaka gibi bir şey şu pozisyonda o nedenle pek sahici olmuyor.
Direk intihar edeyim.
Ne demeye çalışıyon erken daha mı yoksa kullanmıcan mı?Er yada geç intihar et diyorsun yani.
Jürilerden bir seninkiler oy kullanmadı
eskici yigit cookies bir de ceva herhalde
Ne demeye çalışıyon erken daha mı yoksa kullanmıcan mı?
Sen deyince fark ettim, ne fenasınız. 😱Sanırım hepimiz @harzemliişah ı 1000 mesaja tamamlama derdindeyiz.
Yiğit oy kullanmasın, düşük veriyor.Yiğit çabuk oy kullansın.@yigit_00
Cıvıtma sen de insanların içinde küçücük fındık kurdu falan noluyoruz karşında bir süper mod var hatırlatırım.Ay fındığıma yüklenmeyin, sonra ağlıyor.
@Reytinger @EFE UYSAL @GunesinOglu @sokak sanati @Harunnn60 @Çiğdem- ayıp yani, küçücük fındık kurduna bu kadar yüklenmeyin.
Yok.Ayy oylama yarın bitsin o zaman.:/
Öyle bir parçayı kullanmama ihtimalim mi var.
Ama yazsın artık bence.Sen deyince fark ettim, ne fenasınız. 😱
Onları mı düşünüyonuz.
Şarkıları dinliyorum ama maalesef Vimeo olduğu için çok yavaş iniyor, @GunesinOglu Facebook'a niye yüklemiyorsun artık
Riri mi? Ya bu hafta sana karşı çok mahcup olacağım oyleki mahcubiyetimden şöyle 3-5 hafta ortalarda gozukmeyip oy kullanmayayımn diyom
Ay ay ay nasıl da şımardı, utandı.Cıvıtma sen de insanların içinde küçücük fındık kurdu falan noluyoruz karşında bir süper mod var hatırlatırım.
Riri mi? Ya bu hafta sana karşı çok mahcup olacağım oyleki mahcubiyetimden şöyle 3-5 hafta ortalarda gozukmeyip oy kullanmayayımn diyom@GunesinOglu
Oyları yarıladım zaten, 18'e kadar mesaj kutunda olur oylarVimeoda videonun ilerlediği gözükmüyor fazla.Sen videoyu başlat donmaz zaten
Riri mi? Ya bu hafta sana karşı çok mahcup olacağım oyleki mahcubiyetimden şöyle 3-5 hafta ortalarda gozukmeyip oy kullanmayayımn diyom@GunesinOglu
20 verdin daha ne vercen
Ahmet Kaya'ya +10 puan verebilecek herkesi oylamaya bekliyoruz efendim.@yigit_00 4 gözle bekliyor herkes seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?