Haftaya kullan.Onlar daha kullanmadı mı.Yiğit kullandı dedin. Eskici kullandı mı bari.ss
Ama şimdi benim final puanı almam şaka gibi bir şey şu pozisyonda o nedenle pek sahici olmuyor.
Direk intihar edeyim.![]()
Çokmuş bence o kadar yoktur.![]()
Onlar daha kullanmadı mı.Yiğit kullandı dedin. Eskici kullandı mı bari.ss
Ama şimdi benim final puanı almam şaka gibi bir şey şu pozisyonda o nedenle pek sahici olmuyor.
Direk intihar edeyim.![]()
Ne demeye çalışıyon erken daha mı yoksa kullanmıcan mı?Er yada geç intihar et diyorsun yani.![]()
Jürilerden bir seninkiler oy kullanmadı
eskici yigit cookies bir de ceva herhalde![]()
Ne demeye çalışıyon erken daha mı yoksa kullanmıcan mı?![]()
Sen deyince fark ettim, ne fenasınız. 😱Sanırım hepimiz @harzemliişah ı 1000 mesaja tamamlama derdindeyiz.![]()
Yiğit oy kullanmasın, düşük veriyor.Yiğit çabuk oy kullansın.@yigit_00
Cıvıtma sen de insanların içinde küçücük fındık kurdu falan noluyoruz karşında bir süper mod var hatırlatırım.Ay fındığıma yüklenmeyin, sonra ağlıyor.
@Reytinger @EFE UYSAL @GunesinOglu @sokak sanati @Harunnn60 @Çiğdem- ayıp yani, küçücük fındık kurduna bu kadar yüklenmeyin.![]()
Yok.Ayy oylama yarın bitsin o zaman.:/
Öyle bir parçayı kullanmama ihtimalim mi var.![]()
Ama yazsın artık bence.Sen deyince fark ettim, ne fenasınız. 😱
Onları mı düşünüyonuz.![]()
Şarkıları dinliyorum ama maalesef Vimeo olduğu için çok yavaş iniyor, @GunesinOglu Facebook'a niye yüklemiyorsun artık![]()
Riri mi? Ya bu hafta sana karşı çok mahcup olacağım oyleki mahcubiyetimden şöyle 3-5 hafta ortalarda gozukmeyip oy kullanmayayımn diyom
Ay ay ay nasıl da şımardı, utandı.Cıvıtma sen de insanların içinde küçücük fındık kurdu falan noluyoruz karşında bir süper mod var hatırlatırım.![]()
Riri mi? Ya bu hafta sana karşı çok mahcup olacağım oyleki mahcubiyetimden şöyle 3-5 hafta ortalarda gozukmeyip oy kullanmayayımn diyom@GunesinOglu
![]()
![]()
Oyları yarıladım zaten, 18'e kadar mesaj kutunda olur oylarVimeoda videonun ilerlediği gözükmüyor fazla.Sen videoyu başlat donmaz zaten![]()
Riri mi? Ya bu hafta sana karşı çok mahcup olacağım oyleki mahcubiyetimden şöyle 3-5 hafta ortalarda gozukmeyip oy kullanmayayımn diyom@GunesinOglu
![]()
![]()
20 verdin daha ne vercen![]()
Ahmet Kaya'ya +10 puan verebilecek herkesi oylamaya bekliyoruz efendim.@yigit_00 4 gözle bekliyor herkes seni.![]()