ya o benim nickimi yine mi yanlış yazmışdaha neler yazacak kim bilir.harharşah, hayrıselimşah,herrimşah,hürreme kadar gider buayrıca hiç o konuyu açmasınlar orada yanlış anlaşılmalar oldu
harharşah dedimi cidden.
ya o benim nickimi yine mi yanlış yazmışdaha neler yazacak kim bilir.harharşah, hayrıselimşah,herrimşah,hürreme kadar gider buayrıca hiç o konuyu açmasınlar orada yanlış anlaşılmalar oldu
Sana Soğuk Odalar'ı erken kullanıyon dedik ama benim daha iddialı şarkılarım var dedin ve elendin.Çok erken kullanıyorsun sonra kullan avantajına olur gibisinden.Soğuk Odalar.
@Bully a 4 kişi vardı tamda aklımızda bugün kalbimiz temizmi bakacazTOPLAMDA 4 KİŞİ ELENME RİSKİ TAŞIYOR!!!1
Ayol Umutcucuğum sen değil miydin Şebnem Ferah vasat diyen?
Aynen ben Burcu'nun gideceğini düşünüyorum garanti, tabi bilemeyiz.
Adamsın.
Hangi şarkıyla elenmiştim.Sana Soğuk Odalar'ı erken kullanıyon dedik ama benim daha iddialı şarkılarım var dedin ve elendin.
Ne mutlu bana o zaman.Melun neden umut kiriyorsun
hamza yapıcam demiştiFinal turuna kim kaldı ki ilk sezondan?Sıla kaldı, Yalın kaldı başka?
Ne yapacaksın?
@Çiğdem- bana çevirsene şu ne diyor, açık açık da yazmıyorAyy bana göre vasat normalde çok kötü değil. Kötüler var. Ayrıca tüyo bile verdim. Final turlarına çıkmış 2 isim.
1 tanesi 1. Sezondan yada 2'side 3. Sezondan.
Adamsın.Ben buraya kazık çaktım.
Biraz bir şeyler katsın hamzaya, çok sıra kalmış.hamza yapıcam demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?