Bana tabi kime olacak ama söyle ona ms panoramaya erken konuk olacak bu gidişle.Lafın kime![]()
Bana tabi kime olacak ama söyle ona ms panoramaya erken konuk olacak bu gidişle.Lafın kime![]()
@Bully bana deseydi böyle olacağını keşke.@Çiğdem- zatne bu hafta favorileriyle uyumsuz oylamış.Dedim bu ne oylar düzgününü attım
@EFE UYSAL aynen tek hatan oydu senin çok erken kullandın onu![]()
ayolll hepsi bir kenara burcu güneşimde gidebilir bu hafta sinan akçıl nedir yaa patlıcan kafalı
aaa neden ona haber veriyorsun görmesi gerekmiyordu bence![]()
Çok erken kullanıyorsun sonra kullan avantajına olur gibisinden.Neyi diyecekmişim müdür![]()
Katy nasıldı.Valla ondan da şüpheliyim baya düştün bu hafta.![]()
ya o benim nickimi yine mi yanlış yazmış
Hayır tabu ki.![]()
Ayol Umutcucuğum sen değil miydin Şebnem Ferah vasat diyen?ayolll hepsi bir kenara burcu güneşimde gidebilir bu hafta sinan akçıl nedir yaa patlıcan kafalı
![]()
Melun neden umut kiriyorsunO berbat recap seçimiyle birincilik mi bekliyon sen çok beklersin.![]()
Şu nickini değiştirsen süper olur, ben de hep yanlış yazıyorum.ya o benim nickimi yine mi yanlış yazmışdaha neler yazacak kim bilir.harharşah, hayrıselimşah,herrimşah,hürreme kadar gider bu
ayrıca hiç o konuyu açmasınlar orada yanlış anlaşılmalar oldu
![]()
dur değiştircem bir süredir aklımda fırsat olmadı.Şu nickini değiştirsen süper olur, ben de hep yanlış yazıyorum.Doğrusunu yazana kadar.
![]()