Bana tabi kime olacak ama söyle ona ms panoramaya erken konuk olacak bu gidişle.Lafın kime
Bana tabi kime olacak ama söyle ona ms panoramaya erken konuk olacak bu gidişle.Lafın kime
@Bully bana deseydi böyle olacağını keşke.@Çiğdem- zatne bu hafta favorileriyle uyumsuz oylamış.Dedim bu ne oylar düzgününü attım
@EFE UYSAL aynen tek hatan oydu senin çok erken kullandın onu
ayolll hepsi bir kenara burcu güneşimde gidebilir bu hafta sinan akçıl nedir yaa patlıcan kafalı
aaa neden ona haber veriyorsun görmesi gerekmiyordu bence
Çok erken kullanıyorsun sonra kullan avantajına olur gibisinden.Neyi diyecekmişim müdür
Katy nasıldı.Valla ondan da şüpheliyim baya düştün bu hafta.
ya o benim nickimi yine mi yanlış yazmış
Hayır tabu ki.
Ayol Umutcucuğum sen değil miydin Şebnem Ferah vasat diyen?ayolll hepsi bir kenara burcu güneşimde gidebilir bu hafta sinan akçıl nedir yaa patlıcan kafalı
Melun neden umut kiriyorsunO berbat recap seçimiyle birincilik mi bekliyon sen çok beklersin.
Şu nickini değiştirsen süper olur, ben de hep yanlış yazıyorum.ya o benim nickimi yine mi yanlış yazmışdaha neler yazacak kim bilir.harharşah, hayrıselimşah,herrimşah,hürreme kadar gider buayrıca hiç o konuyu açmasınlar orada yanlış anlaşılmalar oldu
dur değiştircem bir süredir aklımda fırsat olmadı.Şu nickini değiştirsen süper olur, ben de hep yanlış yazıyorum.Doğrusunu yazana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?