Biraz tereddütte kaldım ama bu hafta için en doğrusu bu görünüyor.@Maskeli Fedai @Bully 'ye zaten 2 yıldır Turabi ile hayat dersi veriyoruz birde Tarkan&Riri iş birliği ile ders verelim.
Bu tarkan mı laa.İyi ayılır şarkın.
Emin misin bu şarkıdan.Bence 2'li hafta için riskli. Müzik güzel ama etkileyici değil.
Biraz tereddütte kaldım ama bu hafta için en doğrusu bu görünüyor.
Bir güzellik yaparsın.
Bak bu Rihi'yi sevdim.
Ver bakem güzel puanları.
Çeyrek finale saklamışım o şarkıyı, zor görürsün beni kısaca.
Bana böyle gel işte.Şarkımı beğendiğin için yalın ayak'a bile kışkırmadım.
Ben de Rihanna'yı beğenirim umarım.
Ay mutlululuk hormonlarım arttı.Tebrikler çeyrek finaldesin o zaman
Bak bu Rihi'yi sevdim.
Ver bakem güzel puanları.
Bildiğim bir şarkıydı zaten beğendim bebeğim.Çeyrek finale saklamışım o şarkıyı, zor görürsün beni kısaca.
Benim şarkıyı nasıl buldun canısı?
@soo benim şarkı için de yorum bekliyorum.
Şarkılarını yollayanlar :
@Yiğitt
@-potterhead-
@HachiKo
@soo
@Bully
ve
@sokak sanati (İnşallah yollamışsındır )
Rihanna ve Yalın arasında sıcak rüzgarlar esiyor.Hep @Yiğitt yüzünden.Doladı dilime Yalınayakı.yoksa Yalın'a dmeme öyle.
S&M tarzına çok benziyor Disturbia. Keşke beğeneceğine dinleseydin.
Bu haftaki şarkımız;
@DarkLeqenD @Castei @S.G.A.T. @Bully @soo @Harunnn60 @EFE UYSAL @beyazsoy @GunesinOglu @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @HachiKo @Felon @primavera @gözlemci @Maskeli Fedai @EnveR @eros @Billy Kane @tolgab @OzaN @turkuazz @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead-
Bu haftaki şarkımız;
@DarkLeqenD @Castei @S.G.A.T. @Bully @soo @Harunnn60 @EFE UYSAL @beyazsoy @GunesinOglu @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @HachiKo @Felon @primavera @gözlemci @Maskeli Fedai @EnveR @eros @Billy Kane @tolgab @OzaN @turkuazz @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?