Biraz tereddütte kaldım ama bu hafta için en doğrusu bu görünüyor.@Maskeli Fedai @Bully 'ye zaten 2 yıldır Turabi ile hayat dersi veriyoruz birde Tarkan&Riri iş birliği ile ders verelim.
Bu tarkan mı laa.İyi ayılır şarkın.
Emin misin bu şarkıdan.Bence 2'li hafta için riskli. Müzik güzel ama etkileyici değil.
![]()
Biraz tereddütte kaldım ama bu hafta için en doğrusu bu görünüyor.
Bir güzellik yaparsın.![]()
Bak bu Rihi'yi sevdim.
Ver bakem güzel puanları.
Çeyrek finale saklamışım o şarkıyı, zor görürsün beni kısaca.![]()
Bana böyle gel işte.Şarkımı beğendiğin için yalın ayak'a bile kışkırmadım.
Ben de Rihanna'yı beğenirim umarım.![]()
Ay mutlululuk hormonlarım arttı.Tebrikler çeyrek finaldesin o zaman![]()
Bak bu Rihi'yi sevdim.
Ver bakem güzel puanları.![]()
Bildiğim bir şarkıydı zaten beğendim bebeğim.Çeyrek finale saklamışım o şarkıyı, zor görürsün beni kısaca.
Benim şarkıyı nasıl buldun canısı?
@soo benim şarkı için de yorum bekliyorum.![]()
Şarkılarını yollayanlar :
@Yiğitt
@-potterhead-
@HachiKo
@soo
@Bully
ve
@sokak sanati (İnşallah yollamışsındır )
Rihanna ve Yalın arasında sıcak rüzgarlar esiyor.Hep @Yiğitt yüzünden.Doladı dilime Yalınayakı.
yoksa Yalın'a dmeme öyle.
S&M tarzına çok benziyor Disturbia. Keşke beğeneceğine dinleseydin.![]()
Bu haftaki şarkımız;
@DarkLeqenD @Castei @S.G.A.T. @Bully @soo @Harunnn60 @EFE UYSAL @beyazsoy @GunesinOglu @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @HachiKo @Felon @primavera @gözlemci @Maskeli Fedai @EnveR @eros @Billy Kane @tolgab @OzaN @turkuazz @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead-
Bu haftaki şarkımız;
@DarkLeqenD @Castei @S.G.A.T. @Bully @soo @Harunnn60 @EFE UYSAL @beyazsoy @GunesinOglu @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @HachiKo @Felon @primavera @gözlemci @Maskeli Fedai @EnveR @eros @Billy Kane @tolgab @OzaN @turkuazz @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead-