Ben sadece 1,28 yazısını gördüm ama.O zaman düzgün söyle 0,18 almışsın filan deme
0.18ede benziyodu.
Ben sadece 1,28 yazısını gördüm ama.O zaman düzgün söyle 0,18 almışsın filan deme
Bana kesin düşük.sssssEe öyle bende yalan yok yerli şarkı seven biri olduğum için kafadan 1-0 önde başlıyorlar onlar ama bu hafta çok tatmin eden yerliler olmayınca yabancılardan biri iyi puan aldı yani bana göre iyi en azından 10 üstü yani
@sokak sanati 15+ için teşekkürler ama sen düşük aldın sorun olmaz dimi ama yabancılara karşı ön yargım yok bunu bil Katy iyi puan aldı mesela benden
Ayy benle ne alakası var
Yoo çok severim.
Onu kullanmaya korkuyorum hala ya.Öylesine demiştim zaten bende.Sor u kullansaydın keşke bu hafta.
10 puan altında kaldın ya ben Mustafa'nın slow şarkılarını seviyorum üzgünüm.Bana kesin düşük.sssss
Ama ne desem bilemedim ki.Sorun olur.
Gol şarkısını sen seversin KŞV albümü hayranısın yaOnu kullanmaya korkuyorum hala ya.
Yok küçük yazsın onda sorun yokBen direkt recapı videonun ya altında ya üstünde arıyorum.
Altta direkt 1.28 yazısını görünce öyle aldım
@Billy Kane dakı benim hatam onu kabul ediyorum.Kaç sezon sonra ilk defa yanlış recap süresini kaale almışım
Umarım elenmezsin
Bendeki benim hatam mı gerçekten.
Bu şarkıya 10 altı.ssssss10 puan altında kaldın ya ben Mustafa'nın slow şarkılarını seviyorum üzgünüm.ama eleneceğini düşünmüyorum kızma gerçekten zorlanıyoruz kimseye garezim yok gerçekten.
Ama ne desem bilemedim ki.
kısmet@Billy Kane dakı benim hatam onu kabul ediyorum.Kaç sezon sonra ilk defa yanlış recap süresini kaale almışım
Umarım elenmezsin
Bir recapı videonun yanına bir recapı videonun sonrasına koymuşsun ben ne yapayım benim hatam değil o
10 puan altında kaldın ya ben Mustafa'nın slow şarkılarını seviyorum üzgünüm.ama eleneceğini düşünmüyorum kızma gerçekten zorlanıyoruz kimseye garezim yok gerçekten.
Ama ne desem bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?