- Reaksiyon puanı
- 59,712
- Puanı
- 1,060
Forum huzurunu senden öğrenecek değiliz.Forum huzurunu bozmaya yönelik hareket oluyor canım bunlar.
Forum huzurunu senden öğrenecek değiliz.Forum huzurunu bozmaya yönelik hareket oluyor canım bunlar.
Bu şarkı Yalın'ın söyleyebileceğin en hareketli şarkı zaten daha hareketlisi olamaz.Ah be Kardeşim'i saymazsak tabii.
Bence, Katy'nin hangi şarkısı kötü diye sorup seçmiş yoksa seçilme ihtimali yok. -_-Kaan'ım şu müzik zevkin şahane yaa.Fazla sevgi gösteri yapmayayım.
Bence Katy gayet iyiydi.
Ne içtin senOlmasada olur da hareketli.
Biraz heyecan yaşa bakalım ne yorum yapacağım.
Peki ya YalınŞuana kadar sevdiğim en iyi hafta diyebilirim, en azından yerli şarkıcılarımız adına.
Dursun Zaman benim en sevdiğim şarkılardan biri ama gel gör ki bu şarkıya Göksel'in eşlik ettiğini bilmiyordum @Ahmad
Atiye'yi ilk defa bu denli beğenmiş olabilir, Sıla için de ilk 2 haftanın çok üstünde puanladım, Murat ve Gülşen'e şarkı söyletmeyin. .s Sezen o güzelim şarkıyı okadar slow okuduki şarkı yokoldu felan. Sertab, Seksendört günün sevilenlerinden oldu.
Ben hiç bakmadım iki haftadır kim kaç verdi falan, yoktum.Bence iyi puanlan ben ne zaman kötü puan verdim sana
Ne içtin sen
Daha oyumu vermedim zaten ona göre.
Peki ya Yalın
Uzaa la.Forum huzurunu senden öğrenecek değiliz.
Daha vermedim oyumu ama ilk altımda olur sanırım Ahmet Kaya güzel şarkıydı.Uzaa la.
Kaç verdin?
Daha vermedim oyumu ama ilk altımda olur sanırım Ahmet Kaya güzel şarkıydı.
Vazgeçtim 1 puan verecem. ss
Ne içtin sen
Daha oyumu vermedim zaten ona göre.
Peki ya Yalın
Geçen hafta 4 vermiştin 😱Geçen haftadan daha düşük vermişim.
Geçen hafta 4 vermiştin 😱
Bir de Yalın severim diye geçiniyorsun anti çıktın resmen. ss
Daha iyi derken ne kadar iyi ortalama üstüdür inşallah.Pardon.Ters bakmışım, tam tersi yani daha iyi vermişim geçen haftaya göre.
İnanmıyorum.Öff hiç çekemeyeceğim seni ne halin varsa gör
Oylarımı kullandım bu hafta sırasız şekilde en çok beğendiğim 6 şarkıcı Murat Boz - Yıldız Tilbe - Seksendört - Gülşen - Barış Manço - Hande Yener oldu.
Listemde iyi bir yükseliş yaşayan isim Katy Perry oldu nasıl oldu anlamadım ama
Listemde düşüş yaşayan isim ise siz ne yaptınız be çocuklar
İyiydi ama barış manco çok dinledik zamanında eskiden olsa tam puan alacak şarkı ama şimdi biraz düşük verdim@beyazsoy Barış Manço'yu nasıl buldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?