MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Olmasada olur da hareketli.:A
Biraz heyecan yaşa bakalım ne yorum yapacağım.:A
Ne içtin sen :A

Daha oyumu vermedim zaten ona göre. :A

Şuana kadar sevdiğim en iyi hafta diyebilirim, en azından yerli şarkıcılarımız adına.

Dursun Zaman benim en sevdiğim şarkılardan biri ama gel gör ki bu şarkıya Göksel'in eşlik ettiğini bilmiyordum @Ahmad

Atiye'yi ilk defa bu denli beğenmiş olabilir, Sıla için de ilk 2 haftanın çok üstünde puanladım, Murat ve Gülşen'e şarkı söyletmeyin. .s Sezen o güzelim şarkıyı okadar slow okuduki şarkı yokoldu felan. Sertab, Seksendört günün sevilenlerinden oldu.
Peki ya Yalın :T:

Daha vermedim oyumu ama ilk altımda olur sanırım Ahmet Kaya güzel şarkıydı. :)
erl26v.jpg

Öff hiç çekemeyeceğim seni ne halin varsa gör :D

Oylarımı kullandım bu hafta sırasız şekilde en çok beğendiğim 6 şarkıcı Murat Boz - Yıldız Tilbe - Seksendört - Gülşen - Barış Manço - Hande Yener oldu.

Listemde iyi bir yükseliş yaşayan isim Katy Perry oldu nasıl oldu anlamadım ama :F

Listemde düşüş yaşayan isim ise siz ne yaptınız be çocuklar :(
İnanmıyorum.:Z Kıyamet yaklaşıyor desene.:F

Oylarımı kullandım. Herkese başarılar.

Bu hafta Gülşen ve Şebnem Ferah listemde en sert düşüşü yaşayanlar oldular. En büyük yükselişi Atiye yaşadı. Göksel, Seksendört ve Hande Yener de sevdiğim ve yüksek puan verdiğim isimler oldu. Barış Manço da ilk iki haftaya göre daha az bir puan aldı.

20+ verebileceğimiz 3 şarkı varmış.:/ Ne ara azaldık.ss

Sırasız olarak yorum atayım yine o zaman.:D

Göksel bu hafta özelden de söylediğim gibi muhteşemdi @Ahmad . 20+ bekleyebilirsin.

84 sanırım en yüksek puanı aldı benden.Bir ara çok aşırı dinlediğim çok sevdiğim bir parça. Hayırlı olsun @ozgur2113 .:bhr:

Katy Perry bence bu kasvetin içine hareket katmış.:Z Sevdim şarkını @Harunnn60 20'li puanlar bekle yine benden.:D

@adımutlulukk taa ilk baştan beri söylediğim bir söz vardı. Bu Böyle şahanedir derdim ve şahane puanını verdim.:D 20 aldın yada kıyısından döndün.:D

Teoman sevdiğim bir parçası ile katılmış yine. Güzel bir puan verdim. @S.G.A.T.

Sezen'im ise çok kasvetli ama dokunaklı gelmiş.:( İlk 5'imde yer aldın @mrt-06

Atiye gözle görülür bir artış yaşadı. @OzaN 'a da iyi puan verdim.:D

Sıla 15+ sını ister istemez kaptı.:( İstemeye istemeye hemde.😡 Başarılar @denizz19 'ciğim.:love1:

Sandal sanırım geçen haftaya göre 1-2 puan düştü belkide düşmedi. Ama memnun olacağın bir puan verdim @Çiğdem-

Ceceli ise benden en baştan beri aldıklarının toplamından daha fazla aldı galiba @EFE UYSAL .:F Hayırlı olsun. Ortalamanın baya üstü.

Yalın aslında daha fazla alabilirdi ama çok benzer bir hali var diğer şarkılarına. Ayrıca kalpten dudağa ne.:F çakmalıkta Selena Gomez gibi yani. İyi mi bilemem ama yani 10+ verdik.:Z Daha fazla vereceğimi düşünüyordum bende @Bully .:bhr:

Demet Rota ile güzel bir artış yaşadı listemde @tolgab . Eğer 1-2 önce ki haftalarda gelsen bu parça ile 19+ verirdima ma bu hafta biraz zordu. O nedenle 10+ olsa da benim bile içime sinmeyen puan vermek zorunda kaldım.:( Umarım memnun olursun.

Hande şok düşüş yaşadı. 10+ yı zorladı yine şarkın ama daha iyiler vardı sanki @EnveR .:( Hande'me yakıştıramadığım ama yapacak başka bir şeyim olmadığı için verebileceğim en yüksek puanı verdim. Rahat atlatacağın bir hafta olacaktır yine.:D

Murat Boz'a verdik bir şeyler.:D İyi sayılır. @soo . Geçmiş haftalara göre arttı.

Elim yoruldu.:F