Beğenmene sevindimBu hafta düşünüyorum aslında ama bilemedim
Fark etmez Gol'üde severim ama bunu daha çok.
Beğenmene sevindimBu hafta düşünüyorum aslında ama bilemedim
Elimde o kadar iyi şarkılar var ki liste yaparken zorlanıyorum hele ki benim gibi Sıla'nın her şarkısını seven biri oluncaFark etmez Gol'üde severim ama bunu daha çok.
Elimde o kadar iyi şarkılar var ki liste yaparken zorlanıyorum hele ki benim gibi Sıla'nın her şarkısını seven biri olunca
Fena şarkı değil alınabilir bence ama sen bilirsin son karar senindir o haftaki şarkılara bağlı olarak iyi puan alabilecek bir şarkı.Sana soracaktım sormadım Tesadüf Aşk ı listeme alayım mı.
ayoll bu benim albümde en sevmediğim şarkı değilmi koyma bunu
Fena şarkı değil alınabilir bence ama sen bilirsin son karar senindir o haftaki şarkılara bağlı olarak iyi puan alabilecek bir şarkı.
Bende sana ağzının payını vermiştim hem zaten bu hafta Gol ile geliyorum zaten haftaya için diyorum. Bu şarkı Sıla'nın en baba şarkılarından biridir hatta ilk 3'e oynar diye düşünüyorum ben.ayoll bu benim albümde en sevmediğim şarkı değilmi koyma bunu
boş ver ve gol parçalarını beğenmiştim önce boş veri değiştirdin bari gol ü değiştirme en azından bu şarkıyla değiştirme ben o albümden yanılmıyorsam 4 şarkı beğenmedim biriside bu şarkıydı
Sayende Rihanna şarkılarını ilk defa dinlemiş oluyorum hayatımda, işe yarıyor en azından.
Yine orta puanların üstüne çıkamazsın gibi.
bence koyma bunu sılanın daha çok şarkısı var buna gerek yokBende sana ağzının payını vermiştim hem zaten bu hafta Gol ile geliyorum zaten haftaya için diyorum. Bu şarkı Sıla'nın en baba şarkılarından biridir hatta ilk 3'e oynar diye düşünüyorum ben.
Benim elimde oturmuş bir liste var şuan zaten Tam da Bugün listemde yok şuan için ama giredebilirbence koyma bunu sılanın daha çok şarkısı var buna gerek yok
ayoll geçen sezon gibi yap racap süresini sen seç atiye belki sayende iyi sonuc alır ozan beceremiyor bu işi şarkısı zaten belli paylaşmıştı@OzaN ı bekliyoruz . Arkadaşlar şarkınızı buradan önce bana atın sonra unutuyorsunuz
ayoll geçen sezon gibi yap racap süresini sen seç atiye belki sayende iyi sonuc alır ozan beceremiyor bu işi şarkısı zaten belli paylaşmıştı
Recap mı racap mı doğrusu.
Arkadaşlar ; Ütopyadaki Semih gibi ortalığı karıştırcam.
Recap
Ben hiç "Recep,racap" demedim ki nerden çıktı
Şimdi elenir filan olmaz
Bilemiyorum Güneş karar verir ona.@denizz19 @GunesinOglu Final sizce 20 haftalık performanslarımızdan recaplar olsa daha iyi olmazmıydı.Geçmiş performanslarımıza göre değerlendirilirdik.
Yetmez ile eleneceğini sanmıyorum geçen sezonki recabını koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?