- Reaksiyon puanı
- 59,699
- Puanı
- 1,060
Sunucu beğenmemiş işte şarkını bu hafta işin zor melun.Tarkanin en hit şarkısı elenmem ben
Sunucu tarafsiz olmalı .ss
Sunucu beğenmemiş işte şarkını bu hafta işin zor melun.Tarkanin en hit şarkısı elenmem ben
Sunucu tarafsiz olmalı .ss
Kamuoyu araştırmasına gore ilk 5 geliyor melunSunucu beğenmemiş işte şarkını bu hafta işin zor melun.![]()
Genel olarak yorumlamak gerekirse;
@-potterhead- ilk dinlediğim şarkıyla çıta yükselmiş olduğu için diğerlerini ister istemez negatif bir gözle dinleyesim gelmedi değil, 20+ mümkün. ^^
Tarkan'ı yine beğenmedim pek @Maskeli Fedai
Dediğim gibi @sokak sanati pek bi şey bekleme.Bir kez daha söyleyim, bilmiyorum şarkıyı. 94'lüyüm ve hiç duymadım o şarkıyı. Rihanna'nın hiçbir şarkınısı dinlemedim, bilmiyorum.
Haftanın en iyi şarkılarından @Ahmad, MaNga'yı severim. 20+ deyim, yeter.
Bi şey demek istemiyorum @mrt-06.![]()
Sayende Rihanna şarkılarını ilk defa dinlemiş oluyorum hayatımda, işe yarıyor en azından.İyi tamam. Sen zaten hiç sevme.![]()
Yine orta puanların üstüne çıkamazsın gibi.@Amoureux çok düşük vverme bari![]()
Bu şarkı meşhur ettiyse ortalık bayağı bi boşmuş demekki megastar olmuşTarkani meşhur eden şarkıyı da mi begenmedin@Amoureux
5 alırsan şükretDisturbia nasıl.Riri'mi yine tam puan verecek kadar seçmeni talep ediliyorum sayın jürim.
En azından 25'den bi anda tip yaptırma.
![]()
Müzik kulağı olan insanları çok sevdiğimi biliyor muydunuz?Genel olarak yorumlamak gerekirse;
@-potterhead- ilk dinlediğim şarkıyla çıta yükselmiş olduğu için diğerlerini ister istemez negatif bir gözle dinleyesim gelmedi değil, 20+ mümkün. ^^
Tarkan'ı yine beğenmedim pek @Maskeli Fedai
Dediğim gibi @sokak sanati pek bi şey bekleme.Bir kez daha söyleyim, bilmiyorum şarkıyı. 94'lüyüm ve hiç duymadım o şarkıyı. Rihanna'nın hiçbir şarkınısı dinlemedim, bilmiyorum.
Haftanın en iyi şarkılarından @Ahmad, MaNga'yı severim. 20+ deyim, yeter.
Bi şey demek istemiyorum @mrt-06.![]()
Yok sadece fikirlerinizi almak istedim ondanYani Sıla'nın en iyi şarkılarından biri, benden yüksek puan alır kesin de, Gol'le katılmıyor muydun bu hafta @denizz19 ?![]()
Bu şarkı meşhur ettiyse ortalık bayağı bi boşmuş demekki megastar olmuş![]()
Beğenmene sevindimBu şarkısını slow olmasına rağmen seviyorum hangi hafta kullanırsan ilk 5imde olursun![]()