MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim

herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş

1:00-2:00 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere

@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci

Way iyi gelmişiz.
Geçen sezon kullanmadın dimi bunu.

Way iyi gelmişiz.
Geçen sezon kullanmadın dimi bunu.
kullanmadım hatta bu sezon bile kullanmıyordum nerdeyse son anda şimdi buna karar verdim listeme son anda girdi yanı

bilindik şarkı avantajını ego gibi yine kullanmak istedim sorduğum arkadaşlarda o yönde destek verdiler rihanna tarzına uyan bir müzik ve klib senin seviceğini tahmin ediyordum ben

Doğru tahmin yapmışsın.
Ehh işte. Ego gibi bir puan veririm her halde.

Sen Mustafalara ve Yalına her zaman kötü veriyor @Çiğdem- ümitlenme.

Yoo öyle bi şey yok.
@Bully 'ye orta veriyordum. @Çiğdem- 'e beğendiğim şarkıda iyi veriyorum. 15 verdim geçen hafta mesela.

Doğru tahmin yapmışsın.
Ehh işte. Ego gibi bir puan veririm her halde.

Yoo öyle bi şey yok.
@Bully 'ye orta veriyordum. @Çiğdem- 'e beğendiğim şarkıda iyi veriyorum. 15 verdim geçen hafta mesela.
Sen Mustafalara ve Yalına her zaman kötü veriyor @Çiğdem- ümitlenme.
bu sezon iyi seçimler yapıyoruz @sokak sanati bu parçayıda seviyormuz zaten umutun tarzına uyan bir şarkı iyiki buna akrar vermişim ayy 1 kişi 1 kişidir yanı