Ben beğendim geçtim bakmadım hiç birine recapı bekliyordumSenin şarkın hangisi ?
Bir dinle ilk bölümü seveceksin bence
Ben beğendim geçtim bakmadım hiç birine recapı bekliyordumSenin şarkın hangisi ?
7 Kişi şimdiden çok beğendi kabul et bakalım.Seninde en sevdiğin şarkılardan birisiymiş zaten.
Evet onlar la birlikte 9 oluyor.AynenKimler çok beğendi onlara yigit_00 ve ahmad ı da ekle katy yi çok severler
Süper.
Bir dinle ilk bölümü seveceksin bence
Şarkımıza güveniyoruz ee senin şarkın da iyi ikimiz final puanı alalım ne dersinSüper.Beğendim şarkıyıHodri meydan sözü çok güzel olmuş.Güzel puan olacak sanada.
Ben varım derim ancaŞarkımıza güveniyoruz ee senin şarkın da iyi ikimiz final puanı alalım ne dersin
Özele gel benle paylaş ben dostumBu hafta herkes çok iddialı.Listemdeki şarkıyı değiştirecem bu gidişle.ss
Anlaştık kaptan zaten iki haftadır sana hep yüksek verdim ama senBen varım derim anca
Bu hafta yüksek gelecek emin ol.Özele gel benle paylaş ben dostum
Anlaştık kaptan zaten iki haftadır sana hep yüksek verdim ama sen
@GunesinOglu sen Son Mektup'u çok seviyordun dimi.
Bu arada bana bir istatistik lazım hangi şarkım kaç puan almış unuttum.
Beğenmene sevindim takıldığın yerler olursa fikir danışabilirsin Hande ile ilgili
Sence bu hafta kullansam nasıl olur.Yarın atarım
Evet çok seviyordum
Ooo.En büyük teşekkür sana gelecek kaç puan verirsen ver.
Bilemiyorum.ss@gözlemci beğenmene sevindim.En popi ritimlerindendir Riri'nin.
@ReytingerDisturbia tam senlik bence.
Tamam teşekkür ederimBeğenmene sevindim takıldığın yerler olursa fikir danışabilirsin Hande ile ilgili
Şaka yaptım tabii ki.Ooo.O zaman 1 puan.
Bilemiyorum.ss
Bana kullanmak nasip olmamıştı Bir Belayı ama sen kullanmakla iyi bir tercih yaptınTamam teşekkür ederim@GunesinOglu tum sarkilarini derecelerini falan verdi bana sağolsun orada bakıyorumAma bu hafta takılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?