Ben beğendim geçtim bakmadım hiç birine recapı bekliyordumSenin şarkın hangisi ?
![]()
Bir dinle ilk bölümü seveceksin bence
Ben beğendim geçtim bakmadım hiç birine recapı bekliyordumSenin şarkın hangisi ?
![]()
7 Kişi şimdiden çok beğendi kabul et bakalım.Seninde en sevdiğin şarkılardan birisiymiş zaten.
![]()
Evet onlar la birlikte 9 oluyor.AynenKimler çok beğendi onlara yigit_00 ve ahmad ı da ekle katy yi çok severler
![]()
Süper.
Bir dinle ilk bölümü seveceksin bence![]()
Şarkımıza güveniyoruz ee senin şarkın da iyi ikimiz final puanı alalım ne dersinSüper.Beğendim şarkıyı
Hodri meydan sözü çok güzel olmuş.
Güzel puan olacak sanada.
![]()
Ben varım derim ancaŞarkımıza güveniyoruz ee senin şarkın da iyi ikimiz final puanı alalım ne dersin![]()
Özele gel benle paylaş ben dostumBu hafta herkes çok iddialı.Listemdeki şarkıyı değiştirecem bu gidişle.ss
Anlaştık kaptan zaten iki haftadır sana hep yüksek verdim ama senBen varım derim anca![]()
Bu hafta yüksek gelecek emin ol.Özele gel benle paylaş ben dostum
Anlaştık kaptan zaten iki haftadır sana hep yüksek verdim ama sen![]()
@GunesinOglu sen Son Mektup'u çok seviyordun dimi.
Bu arada bana bir istatistik lazım hangi şarkım kaç puan almış unuttum.![]()
Beğenmene sevindim takıldığın yerler olursa fikir danışabilirsin Hande ile ilgili
Sence bu hafta kullansam nasıl olur.Yarın atarım
Evet çok seviyordum![]()
Ooo.En büyük teşekkür sana gelecek kaç puan verirsen ver.![]()
![]()
Bilemiyorum.ss@gözlemci beğenmene sevindim.En popi ritimlerindendir Riri'nin.
@ReytingerDisturbia tam senlik bence.
![]()
Tamam teşekkür ederimBeğenmene sevindim takıldığın yerler olursa fikir danışabilirsin Hande ile ilgili![]()
Şaka yaptım tabii ki.Ooo.![]()
O zaman 1 puan.
Bilemiyorum.ss
Bana kullanmak nasip olmamıştı Bir Belayı ama sen kullanmakla iyi bir tercih yaptınTamam teşekkür ederim@GunesinOglu tum sarkilarini derecelerini falan verdi bana sağolsun orada bakıyorum
Ama bu hafta takılmıştım
![]()