MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Oylamayı yaptım,genel olarak şarkılar iyiydi ama fazla zorlanmadım açıkçası.Eski şarkılar daha iyiydi genel olarak.Çok iddialı 2-3 şarkı vardı final kovalayan isimlerin ki bence çok çabuk kullanılmış,kim elenir söylemek zor.Haftalar geçtikçe genel olarak favoriler daha net görünecek.Bu Hafta için favorim Gülşen,hafta birinciliğinin en büyük adayı gibi görünüyor,amma sürprize de çok açık bir hafta.İyi forumlar:):)

Evet ben de şimdi oylarımı kullandım.:) Hayırlı olsun herkese.:D
İlk 5'te iki yabancı şarkı var diyorum bu kadar ayrıntı yeter.:F

Canım Akif'im.:love1:

Oylamayı yaptım,genel olarak şarkılar iyiydi ama fazla zorlanmadım açıkçası.Eski şarkılar daha iyiydi genel olarak.Çok iddialı 2-3 şarkı vardı final kovalayan isimlerin ki bence çok çabuk kullanılmış,kim elenir söylemek zor.Haftalar geçtikçe genel olarak favoriler daha net görünecek.Bu Hafta için favorim Gülşen,hafta birinciliğinin en büyük adayı gibi görünüyor,amma sürprize de çok açık bir hafta.İyi forumlar:):)

Bide beni favorin yapaydın iyiydi.:(

Şarkısını ve oyunu yollamışsa 3. hafta elenmesi gerekir. Açıkçası ben elensem bile bu lafı dediğim için üzülmeyeceğim. Bu hafta 1 kişinin eleneceğini bilseydim biraz daha rahat gelirdim. 3. hafta 1 kişi gitsin ona göre şarkımızı kullanalım. @GunesinOglu