Yani resim iyi de o zaman git Turkcell Müziğe derdini anlat bizden bir şey beklemeherkese başarılar galiba 1 eleme olucak serdar ortaç çekildiği için aslında serdar için üzüldüm ama sondan 2.olucak kişi içinde sevindim başarılar
Yani resim iyi de o zaman git Turkcell Müziğe derdini anlat bizden bir şey beklemeherkese başarılar galiba 1 eleme olucak serdar ortaç çekildiği için aslında serdar için üzüldüm ama sondan 2.olucak kişi içinde sevindim başarılar
all ozamanYani resim iyi de o zaman git Turkcell Müziğe derdini anlat bizden bir şey bekleme
Musti dostumuzdur. Ama zamanı gelince birbirimizi elemek zorunda kalacaz tabii benim elemek istediğim başka rakiplerim var.@Bully Her yarışmada beni eledin bundada Musti'yi ele.
Elenen 2 kişiden olcak olsam bile bugün 2 kişi elenmeli. Serdar eleneceksede 3.haftadan elensin bence.
aaa evet 3.hafta tek eleme olsa aslında daha çok işimize yarar bu durumMusti dostumuzdur. Ama zamanı gelince birbirimizi elemek zorunda kalacaz tabii benim elemek istediğim başka rakiplerim var.
Bence de 2 eleme olsun bu hafta hem zaman da kazanmış oluruz 3.hafta Serdar'ı yönetecek birini bulmak için. Bulunamazsa da dediğin gibi 3.hafta direkt elenir artık ne yapalım.Elenen 2 kişiden olcak olsam bile bugün 2 kişi elenmeli. Serdar eleneceksede 3.haftadan elensin bence.
Ay bu da kendi derdinde.aaa evet 3.hafta tek eleme olsa aslında daha çok işimize yarar bu durum
serdarı senden sonra en ço ben desteklemişimdir cnm hit parçalarını sona saklayarak yine şansı var çekilmesi yazık olur ama şu sor parçasını ahrcaması açıkcası hevesimi kırdı yıldırım gider ayak batırıp öyle gitmişBence de 2 eleme olsun bu hafta hem zaman da kazanmış oluruz 3.hafta Serdar'ı yönetecek birini bulmak için. Bulunamazsa da dediğin gibi 3.hafta direkt elenir artık ne yapalım.
Ay bu da kendi derdinde.
serdarı senden sonra en ço ben desteklemişimdir cnm hit parçalarını sona saklayarak yine şansı var çekilmesi yazık olur ama şu sor parçasını ahrcaması açıkcası hevesimi kırdı yıldırım gider ayak batırıp öyle gitmiş
Sor'u harcaması cidden kötü oldu ama hala kurtarılabilir bence Serdar 21 yıllık sanatçı sonuçta sayısız hit parçası var ben ne yapar eder yerine bir parça bulurum yeter ki elenmesin.serdarı senden sonra en ço ben desteklemişimdir cnm hit parçalarını sona saklayarak yine şansı var çekilmesi yazık olur ama şu sor parçasını ahrcaması açıkcası hevesimi kırdı yıldırım gider ayak batırıp öyle gitmiş
Sor'u harcaması cidden kötü oldu ama hala kurtarılabilir bence Serdar 21 yıllık sanatçı sonuçta sayısız hit parçası var ben ne yapar eder yerine bir parça bulurum yeter ki elenmesin.
bu hafta tek eleme olur @adımutlulukk 1.hafta geçti gitti hem serdar elenirse bu hafta sondan 2.olana haksızlık olur hadise falan düşünülürse olmaz öyle şeySerdar boşta kalmaz umarım, Hadise geri dönsün diyeceğim 2. haftayı geçtik artık.
bu hafta tek eleme olur @adımutlulukk 1.hafta geçti gitti hem serdar elenirse bu hafta sondan 2.olana haksızlık olur hadise falan düşünülürse olmaz öyle şey
@Bully ayy tamamda benim aya benzer parçasını kullanmam gibi birşey
@GunesinOglu na sonuclar açıklanmadan birisini bulmaya çalıs ozaman yoksa tek eleme yapacak gibi 🙂🙂🙂 tek eleme olmasında diyemiyorum çünkü ondan 2.olan kişinin durumunuda düşünüyorum sonra sonuclardan sonra bana tavır almasın karşı çıktın diye oyüzden ne diyeceğimi şaşırdım
Bazıları 2li eleme var diye çook iyi şarkılarını seçti.Bence de 2 eleme olsun bu hafta hem zaman da kazanmış oluruz 3.hafta Serdar'ı yönetecek birini bulmak için. Bulunamazsa da dediğin gibi 3.hafta direkt elenir artık ne yapalım.
Ay bu da kendi derdinde.
Bana tavır alabilirler sıkıntı yok. Serdarı kurtarabilmek için her şeyi yapmaya hazırım. Olmazsa da sağlık olsun napalım.bu hafta tek eleme olur @adımutlulukk 1.hafta geçti gitti hem serdar elenirse bu hafta sondan 2.olana haksızlık olur hadise falan düşünülürse olmaz öyle şey
@Bully ayy tamamda benim aya benzer parçasını kullanmam gibi birşey
@GunesinOglu na sonuclar açıklanmadan birisini bulmaya çalıs ozaman yoksa tek eleme yapacak gibi 🙂🙂🙂 tek eleme olmasında diyemiyorum çünkü sondan 2.olan kişinin durumunuda düşünüyorum sonra sonuclardan sonra bana tavır almasın karşı çıktın diye oyüzden ne diyeceğimi şaşırdım
Aynen büyük kozlarını harcayanlar oldu ilerde çok pişman olacaklar. Serdar da harcadı gerçi de onu yarışmada tutalım bir önce gerisini düşünürüz.Bazıları 2li eleme var diye çook iyi şarkılarını seçti.
Bana tavır alabilirler sıkıntı yok. Serdarı kurtarabilmek için her şeyi yapmaya hazırım. Olmazsa da sağlık olsun napalım.
@cevaa reyiz cevap bekliyorum Serdar'ı yöneten arkadaşımız Yıldırım ailevi problemleri nedeniyle yarışmayı bırakmak zorunda kaldı. Yerine sen yönetmek ister misin
Eyvallah reyiz. Şansımı deneyeyim dedim ama sağlık olsun ne yapalım.Yok reyiz ben sadece oy veririm, yarışmacı olamam