-15'lik dezavantaj nasıl sağlıyor la bana 10 versen diğerlerine 20 versen 10 puanlık dezavantaj olur en fazla.Inş ya benim puanım sana -15 lik dezavantaj sağladı
-15'lik dezavantaj nasıl sağlıyor la bana 10 versen diğerlerine 20 versen 10 puanlık dezavantaj olur en fazla.Inş ya benim puanım sana -15 lik dezavantaj sağladı
-15'lik dezavantaj nasıl sağlıyor la bana 10 versen diğerlerine 20 versen 10 puanlık dezavantaj olur en fazla.
Nasıl yani15 avantajda sağlamış oluyor galiba aynı zamanda.ss
Nasıl yani
Of ne diyon ya.-15 dezavantaj +15 avantaj oluyor galiba.2 tane negatif durumu pozitif yapar. Mantık görmedin mi sen hiç.
Neden bugün açıklanmadı sonuçlar.sssss
Of ne diyon ya.Lise1'de görmüştüm saçma bir dersti konumuzla alakasını bağdaştıramadım hala ama umarım avantaj sağlar ne diyeyim.
Ben onu demiyom oylama süresi çok fazla baya bekliyoz.sssssSen hala orada mısın.Seni kandırdı o.
Asıl sana off.Sana biraz kelime oyunu yapmış işte @GunesinOglu .
Ben onu demiyom oylama süresi çok fazla baya bekliyoz.sssss
Varsa napak süre çok fazla kısalt süreyi.
Varsa napak süre çok fazla kısalt süreyi.Pazarteside Kç var.
Oh iyi.Hee onu @GunesinOglu 'na söyle. Biraz kalabalık olduğu için yavaş gidiyoruz demişti.Toplaması zor oluyor galiba. Ama 3. haftada şarkı gönderme süresi 1 güne indirilecekmiş.
Hızlı gidelim okul başlamadan.Salı yapabilirim istersen
Çok fazla kişi var süre gayet iyi
Oh iyi.
Hızlı gidelim okul başlamadan.
Cuma gecesi başladık ve çok kişiyiz yani yapacak bir şey yok hala oy kullanmayan yarışmacılar bile vardır demi @GunesinOgluNeden bugün açıklanmadı sonuçlar.sssss
Aklımda Cuma gecesi kalmış nedense.Oylama Cumartesi sabah başladı @Bully
Aklımda Cuma gecesi kalmış nedense.Senin suçun gece başlatacağını söylemiştin.
İyi iyi sevindim.Cuma gecesi başladık ve çok kişiyiz yani yapacak bir şey yok hala oy kullanmayan yarışmacılar bile vardır demi @GunesinOglu
Birkaç hafta sonra süre 2 güne inecektir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?