Bu hafta bence gideceklerden biri Katy olacak tabi bence
Yok Katy çok sağlam bana göre. Bence biri Bengü'de diğeri muamma.
Bu hafta bence gideceklerden biri Katy olacak tabi bence
Artık şans diyelim Pazartesi 18:00'ı bekleyelimYok Katy çok sağlam bana göre. Bence biri Bengü'de diğeri muamma.
Bu hafta Yalın'ı başarılı buldun yani.Türkiye'de Pop heralde dümdüz sesini kullanmadan normal konuşma şeklinde yapılıyor bir çok sanatcı tarafından..
ilk 2 sıram belliydi aslında, normalde alıntılandığım şarkıları dinlemem ama bakmam gerekiyordu 2 yabancı şarkıyada, haliyle ikiside bu dönem ki müzik listemde bulunacak şarkılardı, olacaklar diyelim veya.
Sertap Erener'e bir birincilik güzel giderdi aslında, zor bir haftaya denk geldi. İlk 5'i başarılı buldum. Hande Yener'in şarkısı back vocaldekiyle sesleri felan garip olmuş müzik ögesi demeye şait ister. Geçen hafta beğenmediğim atiye'yi bu sefer başarılı buldum, tek bildiğim şarkısı sanırım geçen sezonda kullanılmıştı.
Tarkan'ın şarkısını beğenmedim ama gerçekten adam Türkiyeden değilde tam yabancı şarkıcı coolluğu var, şarkı çıkartmalı etrafta göremiyorum, radyo değilde başka şekilde duyursun kendini.
Bu hafta Yalın'ı başarılı buldun yani.
Düşündüm dedim şimdi Yalın'ın benim puanıma niye ihtiyacı olsun, o yüzden vermedim.
bizde yükseliş bekliyoruz bu hafta listende okadar sıla düşmanı dedin kadın 2 haftadır iyi puanları kapıyor bizden artık bir teşekkür etmenizin zamanı geldi geçiyor bile görelim sizi bu haftaOylarımı kullandım ufak bir değerlendirme yapayım öncelikle. Düşük verdiğim isimlere şimdiden söyleyeyim Sıralama yapmak gerçekten zordu burada konuşmalarımızın hiçbir etkisi yoktur oy kullanmamda buna inanın öncelikle.
Listemde bu hafta iyi şekilde Yükseliş yaşayan isimler sırasız şekilde Bengü - Yıldız - Kenan - Sezen - Yalın oldu. Ama bunlar sadece Sıralama olarak yükselenler en yüksekler değil bilginize
Başka da bilgi yok bu hafta kötü şarkı yok ama mecburi kötü veriyoruz üzgünüm
Sıla tekdüze Söylemez onu nasıl buldunTürkiye'de Pop heralde dümdüz sesini kullanmadan normal konuşma şeklinde yapılıyor bir çok sanatcı tarafından..
ilk 2 sıram belliydi aslında, normalde alıntılandığım şarkıları dinlemem ama bakmam gerekiyordu 2 yabancı şarkıyada, haliyle ikiside bu dönem ki müzik listemde bulunacak şarkılardı, olacaklar diyelim veya.
Sertap Erener'e bir birincilik güzel giderdi aslında, zor bir haftaya denk geldi. İlk 5'i başarılı buldum. Hande Yener'in şarkısı back vocaldekiyle sesleri felan garip olmuş müzik ögesi demeye şait ister. Geçen hafta beğenmediğim atiye'yi bu sefer başarılı buldum, tek bildiğim şarkısı sanırım geçen sezonda kullanılmıştı.
Tarkan'ın şarkısını beğenmedim ama gerçekten adam Türkiyeden değilde tam yabancı şarkıcı coolluğu var, şarkı çıkartmalı etrafta göremiyorum, radyo değilde başka şekilde duyursun kendini.
Geçen haftaya göre birkaç basamak yükseldinbizde yükseliş bekliyoruz bu hafta listende okadar sıla düşmanı dedin kadın 2 haftadır iyi puanları kapıyor bizden artık bir teşekkür etmenizin zamanı geldi geçiyor bile görelim sizi bu hafta
Sıla tekdüze Söylemez onu nasıl buldun
Geçen haftaya göre birkaç basamak yükseldin
Bu hafta azıcık daha yükseliriz sende inşallahGeçen haftaya göre ufak bir düşüş varmış puanımda, sıkıntı yok diğer arkadaşlar kapatırlar.
Puan Durumu.:Yaklaşık 6 kişi elenme riski taşıyor!!
Ne zaman bitecek oylama?1 kişi daha kullansın öyle gelecek
İyimiş 6 kişi arasında kaç puan var sonuncu ve 20.Yarın 18
İyimiş 6 kişi arasında kaç puan var sonuncu ve 20.
Yani çok heyecanlı geçecek puanlar.Yeni güne geçtik hatırlatayım da
1.366
25.209
Başa baş bir oylama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?