seni ilgilendirmez.Piss bir de seviniyor.ss Bu sezon biraz sanki gruplaşma var gibi sende.
seni ilgilendirmez.Piss bir de seviniyor.ss Bu sezon biraz sanki gruplaşma var gibi sende.
seni ilgilendirmez.
iyi olan kazansın.Bilmiyorum ona göre eğer bizden olmazsan yani ona göre davranıcağız.Gözümüzü açalım diye şey ettim.
iyi olan kazansın.
yeni albümüme güveniyorum.İlk sezon seni elemiştim zaten.Böyle entrikalı oyunlara girmen kurtarmayacak seni.
yeni albümüme güveniyorum.rahat elerim seni ama önce sıla'yı elicem sen kolaysın.
ilk sezondan kalan hesabımız vardı sizinle şimdi hesaplaşma zamanı.Iyyy pisss hedeflere gel sen.Asıl Sıla kolay.😛
Demek böyle içten içten çemkiriyordun bana haa. İpini çekelim o zaman senin.
ilk sezondan kalan hesabımız vardı sizinle şimdi hesaplaşma zamanı.
zaten ilk hedefimde o var.Bence ilk önce Sıla'dan hesabı keselim. İlk sezon birlikte baya gitmiştik bu sezonda öyle yapmalıyız.Neyse özele geç.
zaten ilk hedefimde o var.geliyorum hain planlarım var sıla'ya.
Bunla gel tam puanı kap.
Hafta Ebru Gündeş ile geliyorum @GunesinOglu .@Harunnn60 @mrt-06 @Ahmad @ozgur2113 @Bully @denizz19 .
Bunla gel tam puanı kap.
@Billy Kane senden bu Sözlerimi duyduğum için ben şok ben iptal
@sokak sanati 20 kere değerlendirme yaptın Şarkıları tamam Anladık Sıla'ya kötü verdin
Ben de şu Şarkıları bir dinleyeyim oylarımı atayım zevkle
9 puanlık şarkı değil benim şarkım bunu sonuçlar açıklanınca göstereceğim sanaÇok kötü vermedim hem 9 puan kötü değil.Benden açıklama bekliyor herkes.
Billy kane benide şok etti.
9 puanlık şarkı değil benim şarkım bunu sonuçlar açıklanınca göstereceğim sana
Neyse sus Şarkıları dinleyeyim
sen değil miydin yarı finalde beni eleyen. 😕 vakit intikam vakti.@Billy Kane senden bu Sözlerimi duyduğum için ben şok ben iptal
@sokak sanati 20 kere değerlendirme yaptın Şarkıları tamam Anladık Sıla'ya kötü verdin
Ben de şu Şarkıları bir dinleyeyim oylarımı atayım zevkle
sen daha şok olmadın dur.Çok kötü vermedim hem 9 puan kötü değil.Benden açıklama bekliyor herkes.
Billy kane benide şok etti.
sen değil miydin yarı finalde beni eleyen. 😕 vakit intikam vakti.
sen daha şok olmadın dur.
Dur hele zaten bu All Star'ın nereye gideceği belirsiz hiç sana kalmadan giderim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?