MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Gelmiyor mu gerçekten.

Mustafa Sandal'ın eski şarkıları daha iyi zaten
Sana önerim en iyi albümü KOP'taki şarkılarıyla yarış, çocukluğum o kasetle geçti

kopyala yapıştırla gelmiyor bu etiketin bana gelmedi

kop albümünden 1 şarkı yakında gelicek haftaya gelebilir yada diğer haftaya geçmiş olsun parçasını severmisin
20+ verebilirim
Çok güzel şarkıdır
'Bizi Bozar' ve 'Yok Gerekçem' şarkılarını mutlaka kullan

Evet arkadaşlar yine çoğu kişiye gitmemiş bildirim. Sorun @Çiğdem- 'in büyüleri değilmiş ben becerememişim.

Sağolsun @mrt-06 anlattı.

Hep kem gözlerden başıma geliyor bunlar.

Neyse bu haftaki şarkım yine söylüyorum Serdar Ortaç'tan Sor.

@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @soo @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann

Arkadaşlar eğer bildirim geldiyse geldi deyin.
İstop'taki gibi.

Bana 2. kez geldi.

20+ verebilirim
Çok güzel şarkıdır
'Bizi Bozar' ve 'Yok Gerekçem' şarkılarını mutlaka kullan
evet aslında 90 lı yıllardakı albümleri derler ama 2000lı yıllardada musti iyi albümler yaptı akışına bırak grammy ödülleirne aday olan tek şarkıcı başarısı getirdi mustiye tarkanda bile bu yok kop albümü en çok stan albümlerden pazara kadarda yılın şarkısı olmuştu 2007 devamı var albümüde çok iyiydi musti 2007 yılından sonra o eski tadı veremedi malesef karizma albümü tutmayınca organik albümündende ego dısında çok sevilen parçalar olmayınca bu son 2 albümle kan kaybetti ama 2007 yılına kadar çok başarılıydı bence🙂

kop albümünden 2 parça var listemde pazara kadar tabikide büyük kozum onun harici geçmiş olsun kullanıcam haftaya büyük ihtimalle gelicek
kopmam lazım parçasınıda düşünüyordum ama onu listemden çıkardım geçmiş olsun daha çok sevilir diye düşünüyorum çok hit bir parçaydı ama diğer parçaları kullanmıcam galiba forumun zevki tuhaf çünkü gidenlerden parçasıyla bile istediğim ilgiyi alamadım 🙂

Geldi dün de gelmişti

90lı yılların şarkılarını yayınlama düşük alırsın.

Bana etiket gelmedi hiç .