dinledim şimdi. sende toparlarsın bende bu hafta.
En son geçen hafta böyle dediğinizde 2.olmuştum hoş bazen beni kandırıyorsun sen sevsen de sevmedim diyerek
Olabilir sonuçlar gösterecek puanımı.En son geçen hafta böyle dediğinizde 2.olmuştum hoş bazen beni kandırıyorsun sen sevsen de sevmedim diyerek
nakaratı kenar süsünden daha iyi cnm ama nakaratı bölmüşşün racap sonu 4:20 olsaydı daha iyi olurdu bence kadının sözünü kesmişsin resmen
3:16 - 4:16 istersen tamamını da dinleyebilirsin sen bilirsin
bu hafta beğenince biraz korkutayım dedim işte.ayy çıkkk bencede neden bir fobi listesinde olmayı seçesinki ben olsaydım bende çıkmaya çalısırdım ayrıca neden korkutuyorsun ozaman beni ben ciddiye alıyorum
Neden bilinmemişle gelmedin korktun munakaratı kenar süsünden daha iyi cnm ama nakaratı bölmüşşün racap sonu 4:20 olsaydı daha iyi olurdu bence kadının sözünü kesmişsin resmen
@yatutarsa ve sen mustiye maşallahher hafta 1 puanları yapıştırıyrdunuzbu hafta beğenince biraz korkutayım dedim işte.
ayoll ego benim bu sezonkı listemde yoktu ama sonradan dedimki yanı kendime üyeler en azından biliyor şarkıyı bilinmeyen şarkı yerine koy dedim hem listemde olmayan bir şarkıyı eklemem benim işime geldi ayrıca senin tam puanın egoya gitmişti 2.sezonNeden bilinmemişle gelmedin korktun mu
Bende 7 hafta ortalama gelecem.@yatutarsa ve sen mustiye maşallahher hafta 1 puanları yapıştırıyrdunuz
ama yeni şarkılarını seviyorsunuz ego tesir altında falan yatutarsa ben olsaydımıda sevmişti onunla zevkiniz aynı belki sende sevmişsindir kısaca yeni parçalarını seviyorsunuz allahtan yoksa sizle işimiz var gerçekten
ayoll ego benim bu sezonkı listemde yoktu ama sonradan dedimki yanı kendime üyeler en azından biliyor şarkıyı bilinmeyen şarkı yerine koy dedim hem listemde olmayan bir şarkıyı eklemem benim işime geldi ayrıca senin tam puanın egoya gitmişti 2.sezon
Şöyle bir şey var en başından biliyordum ile başlayan kısmını kesemezdim çünkü şarkının o bölümü şahane o yüzden nakarat kesilsin dedim nasılsa bir kere tekrarlıyor ikincisinde kesiliyor sıkıntı yok.nakaratı kenar süsünden daha iyi cnm ama nakaratı bölmüşşün racap sonu 4:20 olsaydı daha iyi olurdu bence kadının sözünü kesmişsin resmen
yeni parçalarını severim özellikle kadere bak.@yatutarsa ve sen mustiye maşallahher hafta 1 puanları yapıştırıyrdunuz
ama yeni şarkılarını seviyorsunuz ego tesir altında falan yatutarsa ben olsaydımıda sevmişti onunla zevkiniz aynı belki sende sevmişsindir kısaca yeni parçalarını seviyorsunuz allahtan yoksa sizle işimiz var gerçekten
diğer parçaları görmedik ama belki düşebilirsinde bilemicem.@Billy Kane geçen haftaki gibi bir şeyler alabilecek miyim senden
KÇ fanları birbirlerini desteklemeli ben büyüklerimden böyle gördümdiğer parçaları görmedik ama belki düşebilirsinde bilemicem.
ben öyle birşey görmedim.KÇ fanları birbirlerini desteklemeli ben büyüklerimden böyle gördüm
Neyse sağlık olsun o zaman ne diyelimben öyle birşey görmedim.
2.sezon ben yanlıs racap kurbanı oldum galiba eğer bu hafta kullandığım racapla o sonucu alsaydım egoya şans verme fikri olusmazdı kafamda ama 2.sezonkı racab terciğim kötüydü şarkıdan çok silahlı son kısma yer vermiştim bu seferki racabımle inş iyi sonuc elde edicem@Çiğdem- kesin ilk 3
bu etiketlerde ulasmadı bana cnm kopyala yapıştırla gitmiyor kendin yazıcaksın tek tekAy dün aksilikten dolayı kimseye etiket gitmemişti doğru düzgün.
Yani doğru düzgün kimseyi etiketleyememişim. Nazara geldik hep.@Çiğdem- büyü yaptı galiba.
Neyse bu haftaki şarkım Serdar Ortaç'tan Sor.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @soo @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?