MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

bu hafta beğenince biraz korkutayım dedim işte. :F
@yatutarsa ve sen mustiye maşallahher hafta 1 puanları yapıştırıyrdunuz :F
ama yeni şarkılarını seviyorsunuz ego tesir altında falan yatutarsa ben olsaydımıda sevmişti onunla zevkiniz aynı belki sende sevmişsindir kısaca yeni parçalarını seviyorsunuz allahtan yoksa sizle işimiz var gerçekten :F:F:F

Neden bilinmemişle gelmedin korktun mu :A
ayoll ego benim bu sezonkı listemde yoktu ama sonradan dedimki yanı kendime üyeler en azından biliyor şarkıyı bilinmeyen şarkı yerine koy dedim hem listemde olmayan bir şarkıyı eklemem benim işime geldi ayrıca senin tam puanın egoya gitmişti 2.sezon :A:A:A

ama yeni şarkılarını seviyorsunuz ego tesir altında falan yatutarsa ben olsaydımıda sevmişti onunla zevkiniz aynı belki sende sevmişsindir kısaca yeni parçalarını seviyorsunuz allahtan yoksa sizle işimiz var gerçekten :F:F:F

ayoll ego benim bu sezonkı listemde yoktu ama sonradan dedimki yanı kendime üyeler en azından biliyor şarkıyı bilinmeyen şarkı yerine koy dedim hem listemde olmayan bir şarkıyı eklemem benim işime geldi ayrıca senin tam puanın egoya gitmişti 2.sezon :A:A:A
Bende 7 hafta ortalama gelecem. :A

nakaratı kenar süsünden daha iyi cnm ama nakaratı bölmüşşün racap sonu 4:20 olsaydı daha iyi olurdu bence kadının sözünü kesmişsin resmen :F:F:F
Şöyle bir şey var en başından biliyordum ile başlayan kısmını kesemezdim çünkü şarkının o bölümü şahane o yüzden nakarat kesilsin dedim nasılsa bir kere tekrarlıyor ikincisinde kesiliyor sıkıntı yok. :D

yeni parçalarını severim özellikle kadere bak. :D

2.sezon ben yanlıs racap kurbanı oldum galiba eğer bu hafta kullandığım racapla o sonucu alsaydım egoya şans verme fikri olusmazdı kafamda ama 2.sezonkı racab terciğim kötüydü şarkıdan çok silahlı son kısma yer vermiştim bu seferki racabımle inş iyi sonuc elde edicem
:A:A:A

bu etiketlerde ulasmadı bana cnm kopyala yapıştırla gitmiyor kendin yazıcaksın tek tek
:A:A:A